Menu
Elektronika
Telewizory LED
Komputery
Tablety i akcesoria
Sprzęt RTV
Fotografia i optyka
Dla domu
Wyposażenie i dekoracje
Oświetlenie
Chemia gospodarcza
Materiały budowlane i stolarka
Meble
Rozrywka
Muzyka
Filmy
Książki
Sport i hobby
Gry i konsole
Delikatesy
Sklep Bazarek
Rozrywka
Książki
Podręczniki, edukacja
Podręczniki
Format-AB
Podręczniki Format-AB
Bazarek to internetowa platforma gdzie łatwo odnajdziesz 26 (strona 1 z 1) produktów w kategorii Podręczniki Format-AB. Koniecznie zwróć uwagę na najlepsze okazje - produkt oznaczony emblematem promocyjną. To oznacza największy upust
Producent:
Format-AB
Sortuj według:
Wybrane
Wybrane
Najpopularniejsze
Najmniej popularne
Alfabetycznie (A-Z)
Alfabetycznie (Z-A)
Najtańsze
Najdroższe
Rekomendacja
FORMAT-AB
Szczegóły
Technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności
62,23 zł
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik...
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej
35,36 zł
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych...
Rekomendacja
Format-AB
Do sklepu
Szczegóły
Zbiór zadań przygotowujacych do egzaminu potwierdzajacego kwalifikacje T.12. Obsługa gości podczas pobytu w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Technik hotelarstwa, 129660
20,02 zł
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Posiada 7 zestawów pytań (część pisemna), a także 4 zadania (część użyteczna), które...
Rekomendacja
Format-AB
Do sklepu
Szczegóły
Realizacja usług w recepcji. część 2 Format-ab
35,00 zł
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik...
Rekomendacja
Format-AB
Do sklepu
Szczegóły
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t.13, 214111
30,00 zł
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych"....
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03
30,68 zł
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym...
Rekomendacja
FORMAT-AB
Szczegóły
Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika Format-ab
38,41 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik asygnowany dla uczniów technikum kształcącego...
Rekomendacja
Format-AB
Do sklepu
Szczegóły
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych" cz.2 - Elżbieta Żochowska,017KS (5626919)
20,02 zł
Część druga zbioru autorstwa Elżbiety Żochowskiej asygnowanego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Gromadzi 5 zestawów...
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań
43,15 zł
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technologii gastronomicznej...
Rekomendacja
FORMAT AB
Szczegóły
Towaroznawstwo spożywcze
41,12 zł
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego;...
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
Obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4 Format-ab
37,00 zł
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie...
Rekomendacja
Format-AB
Do sklepu
Szczegóły
Format-ab Hotelarstwo cz. v podstawy dział. przed
39,00 zł
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie...
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność,017KS (7253554)
35,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego...
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
30,33 zł
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z...
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
Realizacja usług w recepcji. część 1
38,00 zł
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik...
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. Format-ab
26,00 zł
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści...
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
Dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03
40,08 zł
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, dopasowane...
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2 Format-ab
30,33 zł
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu...
Rekomendacja
Format Ab
Szczegóły
Żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady Format ab
49,53 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik...
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
Hotelarstwo. część iii. działalność recepcji Format-ab
40,14 zł
38,00 zł
Rabat 5%
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia...
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych" - Elżbieta Żochowska,017KS (5626918)
26,52 zł
20,02 zł
Rabat 25%
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Gromadzi 5 zestawów pytań (część...
Rekomendacja
FORMAT AB
Szczegóły
Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2
37,00 zł
28,49 zł
Rabat 23%
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego....
Rekomendacja
Format-AB
Do sklepu
Szczegóły
Hotelarstwo Marketing usług hotelarskich cz.6 - Beata Sawicka, Hanna Górska-Warsewicz, Monika Świątkowska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Ewa Świstak, ANNA SAWICKA-MUCHEWICZ, TERESA MIKULSKA
20,93 zł
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa...
Format-AB
Szczegóły
Żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Format-ab
39,41 zł
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum...
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Format-ab
41,12 zł
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji...
Rekomendacja
Format-AB
Szczegóły
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1
39,00 zł
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących...
© Copyright 2018 Bazarek. | Setki sklepów w jednym miejscu. Porównywarka cen
Bazarek
zaprasza.