Zdjęcia obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

Podręczniki

Dostępność: Do kupienia

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1 (Format-AB)

Do kupienia w: Sklep TaniaKsiazka.pl Marka: Format-AB
42,30 zł
Idź do sklepuSuper oferta

Skrócony opis produktu

"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...

Prezentowany artykuł obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1 kupisz w TaniaKsiazka.pl w naprawdę interesującej cenie wynoszącej 42,30 zł. Oferta ta jest wynikiem dogłębnej analizy setek sklepów internetowych.

Podstawowe cechy

ISBN

9788389184856

Oprawa

Broszurowa

Sprawdź promocyjne oferty na obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

Prezentujemy listę promocyjnych ofert na obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1 jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1 (sklep TaniaKsiazka.pl)

42,30 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
  • Informacje na temat dostępności towaru i zmian cen użyte w klasyfikacji pobierane są praktycznie bez opóźnień.

Pełny opis produktu

"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także pracownik obsługi hotelowej.

Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. W sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego, a także klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego.

Niniejszy podręcznik uwzględnia efekty kształcenia i kryteria ich weryfikacji dla kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie: - HGT.03.1. Bezpieczeństwo i higiena pracy - HGT.03.2.

Podstawy hotelarstwa - HGT.03.3. Utrzymywanie czystości i porządku w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie - HGT.03.4. Przygotowywanie i podawanie śniadań - HGT.03.5. Organizowanie usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie - HGT.03.7.

Kompetencje personalne i społeczne Podręcznik ma na celu podanie wiedzy i zdobycie poprzez ucznia umiejętności niezbędnych do obsługi gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co umożliwia szybkie i produktywne przyswajanie materiału.

Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazując na najróżniejsze sposoby jej poręcznego użycia. Rekomendujemy tę publikację nie tylko uczniom szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także pracownik obsługi hotelowej,dodatkowo osobom pracującym w przedsiębiorstwach hotelarskich.

Parametry

ISBN

9788389184856

Oprawa

Broszurowa

Autor

Beata sawicka

Wydawnictwo

Format-ab

Ilość stron

216

Rok wydania

2019

Kategoria

Podręczniki

Producent

Format-AB

Opinia użytkowników

-

Opinie oraz Recenzje

Helena P.
Helena P.
31.01.2025
Nadesłane przez konsumentów opinie produktu pomogą innym klientom
Jeśli tylko miałeś sposobność korzystać z pokazywanego produktu obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1 podziel się z innymi oceną i opinią. Zaakcentuj jakie są Twoje wrażenia z użytkoania, czy nie żałujesz zakupu produktu oraz czy relacja jakości do ceny jest dla Ciebie dobra.

Dodaj opinię lub recenzję

Powiązane

Rekomendacja
Format-AB Realizacja usług w recepcji. część 2 Format-ab
Do sklepu Szczegóły

Realizacja usług w recepcji. część 2 Format-ab

40,00 zł
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik...
Rekomendacja
FORMAT-AB Technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik...
Rekomendacja
Format-AB Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03
Do sklepu Szczegóły

Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03

30,36 zł
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie...
Rekomendacja
FORMAT AB Towaroznawstwo spożywcze
Do sklepu Szczegóły

Towaroznawstwo spożywcze

40,70 zł
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego;...
Rekomendacja
Format-AB Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących...
Rekomendacja
Format-AB Żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Format-ab
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum...
Rekomendacja
Format-AB Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Format-ab
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji...
Rekomendacja
Format-AB Dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03
Do sklepu Szczegóły

Dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

41,75 zł
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dostosowane...
Rekomendacja
Format-AB Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2 Format-ab
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu...
Rekomendacja
Format-AB Obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4 Format-ab
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie...
Rekomendacja
Format-AB Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. Format-ab
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5...
Rekomendacja
Format-AB Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu...
Wybrane dla Ciebie
Rekomendacja
Rytm w mowie i języku w ujęciu wielowymiarowym Elipsa dom wydawniczy
Niniejsza książka jest poświęcona tematowi rytmu w mowie i języku. Autorka stawia pytanie czy rytm w ogóle istnieje jako samodzielny element...
Rekomendacja
Zakaz publikacji w prasie danych osobowych i wizerunków osób publicznych podejrzanych lub oskarżonyc,970KS
Czarna opaska na oczach, imię i pierwsza litera nazwiska, a obok tego informacja o zajmowanym stanowisku, realizowanym zawodzie czy innych...
Rekomendacja
Komunikowanie w świecie aplikacji
Do sklepu Szczegóły

Komunikowanie w świecie aplikacji

27,55 zł
Publikacja porusza problematykę postępowych form komunikowania. Autorzy podejmują w niej dyskusję na temat wykorzystania aplikacji równocześnie...
Rekomendacja
Zawód dziennikarza wobec współczesnych wyzwań
Do sklepu Szczegóły

Zawód dziennikarza wobec współczesnych wyzwań

42,75 zł
Recenzowana publikacja składa się z szeregu artykułów dotyczących realizowanej współcześnie profesji dziennikarskiej. Tematyka zawartych...
Rekomendacja
Sam początek lata 1944-1948 w literaturze okresu polski ludowej Elipsa dom wydawniczy
Używając instrumentów współczesnego literaturoznawstwa kulturowego, antropologii, socjologii, nowej historiografii, książka ta podejmuje...
Rekomendacja
Książka i technologie
Do sklepu Szczegóły

Książka i technologie

27,55 zł
Wraz z upływem tysiącleci zmieniają się formy, sposoby produkcji, rozpowszechniania, promowania i stosowania książki. Rozwojowi ulegają...
Rekomendacja
Współczesna kultura dyplomatyczna
Do sklepu Szczegóły

Współczesna kultura dyplomatyczna

38,00 zł
Przedmiotem prezentowanej książki jest współczesna kultura dyplomatyczna – zagadnienie fascynujące i nieprzystępne do badania. Namysł nad...
Rekomendacja
Polityka wschodnia polski - między fatalizmem geopolitycznym a klątwą niemocy - stanisław bieleń Aspra
Autorzy recenzowanej książki próbują odpowiedzieć na pytania, ile w polityce wschodniej III RP jest wciąż kodów znanych z przeszłości (mesjanizm,...
Rekomendacja
Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik
Do sklepu Szczegóły

Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik

22,90 zł
Pobierz dodatkowy rozdział do książki! >> Odkryj magiczny świat Worda 2010 Jak prędko opracować i wydrukować efektowne dokumenty tekstowe?Jak...
Rekomendacja
Wybrane problemy i wyzwania bezpieczeństwa. Bezpieczeństwo jednostkowe – Bezpieczeństwo zbiorowe. Ujęcie interdyscyplinarne
Monografia wieloautorska z zyskującej momentalnie na popularności dziedziny nauk o bezpieczeństwie i obronności. Poszczególne rozdziały...
Rekomendacja
Efekt kameleona Scholar
Do sklepu Szczegóły

Efekt kameleona Scholar

35,15 zł
Tytuł Efekt kameleona Podtytuł Psychologia naśladownictwa Autor Wojciech Kulesza Język polski Wydawnictwo Scholar ISBN 978-83-7383-782-9...
Rekomendacja
Hybrydowy model funkcjonowania grup interesu w Unii Europejskiej - Czub Jarosław Filip,970KS (9860429)
„Autor podjął istotny problem badawczy o znacznym znaczeniu politycznym i gospodarczym, któ- rego waga jest w Polsce nadal słabo rozumiana...