Zdjęcia Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab
Podręczniki
Dostępność:Do kupienia
Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika (FORMAT-AB)
Do kupienia w: Marka: FORMAT-AB
38,00 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik dedykowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Sugerowany towar Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab dostępny jest w TaniaKsiazka.pl w znakomitej cenie wynoszącej 38,00 zł. Promocja ta jest wynikiem dogłębnego porównania olbrzymiej liczby hurtowni i sklepów internetowych.
Podstawowe cechy
ISBN
9788389184719
Oprawa
Broszurowa
Sprawdź promocyjne oferty na Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab (sklep TaniaKsiazka.pl)
38,00 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane na temat cen i dostępności towaru zastosowane w naszej klasyfikacji synchronizowane są prawie w czasie rzeczywistym.
Pełny opis produktu
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik asygnowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych, a także T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Publikacja pozostała przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. W sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach. Podręcznik ma na celu podanie wiedzy na temat kompleksowej i fachowej obsługi klienta w branży gastronomicznej i przygotowanie ucznia do jej użytecznego użycia. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają fotografie, rysunki i tabele, co umożliwia szybkie i wydajne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich użytecznego wykorzystania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.
Parametry
ISBN
9788389184719
Oprawa
Broszurowa
Autor
Praca zbiorowa
Wydawnictwo
Format-ab
Ilość stron
212
Rok wydania
2016
Poziom nauczania
Szkoła średnia
Kategoria
Podręczniki
Producent
FORMAT-AB
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Marzena O.
31.01.2025
Stwórz razem z nami znakomitą wspólnotę - podsyłaj opinie opinie i recenzje dla produktu FORMAT-AB
Jeżeli miałeś okoliczność korzystać z proponowanego Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab wyślij do nas swoją recenzję lub opinię. Podaj jakie są Twoje z korzystania, czy możesz polecić produkt oraz czy relacja ceny do jakości jest dla Ciebie wystarczająca.