Zdjęcia Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab
Podręczniki
Dostępność:Do kupienia
Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika (FORMAT-AB)
Do kupienia w: Marka: FORMAT-AB
38,00 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik dedykowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Sugerowany towar Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab dostępny jest w TaniaKsiazka.pl w znakomitej cenie wynoszącej 38,00 zł. Promocja ta jest wynikiem dogłębnego porównania olbrzymiej liczby hurtowni i sklepów internetowych.
Podstawowe cechy
ISBN
9788389184719
Oprawa
Broszurowa
Sprawdź promocyjne oferty na Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab (sklep TaniaKsiazka.pl)
38,00 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane na temat cen i dostępności towaru zastosowane w naszej klasyfikacji synchronizowane są prawie w czasie rzeczywistym.
Pełny opis produktu
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik asygnowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych, a także T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Publikacja pozostała przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. W sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach. Podręcznik ma na celu podanie wiedzy na temat kompleksowej i fachowej obsługi klienta w branży gastronomicznej i przygotowanie ucznia do jej użytecznego użycia. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają fotografie, rysunki i tabele, co umożliwia szybkie i wydajne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich użytecznego wykorzystania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.
Parametry
ISBN
9788389184719
Oprawa
Broszurowa
Autor
Praca zbiorowa
Wydawnictwo
Format-ab
Ilość stron
212
Rok wydania
2016
Poziom nauczania
Szkoła średnia
Kategoria
Podręczniki
Producent
FORMAT-AB
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Marzena O.
28.12.2024
Stwórz razem z nami znakomitą wspólnotę - podsyłaj opinie opinie i recenzje dla produktu FORMAT-AB
Jeżeli miałeś okoliczność korzystać z proponowanego Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab wyślij do nas swoją recenzję lub opinię. Podaj jakie są Twoje z korzystania, czy możesz polecić produkt oraz czy relacja ceny do jakości jest dla Ciebie wystarczająca.
Nauka pisania nie musi być nudna! Zeszyt utrwala znajomość liter, uczy samodzielności, typowo jednak kształci charakter pisma. Stanowi nieprzeciętne...