Zdjęcia Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab

Podręczniki

Dostępność: Do kupienia

Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika (FORMAT-AB)

Do kupienia w: Sklep TaniaKsiazka.pl Marka: FORMAT-AB
38,00 zł
Idź do sklepuSuper oferta

Skrócony opis produktu

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik dedykowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Sugerowany towar Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab dostępny jest w TaniaKsiazka.pl w znakomitej cenie wynoszącej 38,00 zł. Promocja ta jest wynikiem dogłębnego porównania olbrzymiej liczby hurtowni i sklepów internetowych.

Podstawowe cechy

ISBN

9788389184719

Oprawa

Broszurowa

Sprawdź promocyjne oferty na Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab

Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:

Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab (sklep TaniaKsiazka.pl)

38,00 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
  • Dane na temat cen i dostępności towaru zastosowane w naszej klasyfikacji synchronizowane są prawie w czasie rzeczywistym.

Pełny opis produktu

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik asygnowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych, a także T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Publikacja pozostała przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. W sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach. Podręcznik ma na celu podanie wiedzy na temat kompleksowej i fachowej obsługi klienta w branży gastronomicznej i przygotowanie ucznia do jej użytecznego użycia. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają fotografie, rysunki i tabele, co umożliwia szybkie i wydajne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich użytecznego wykorzystania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.

Parametry

ISBN

9788389184719

Oprawa

Broszurowa

Autor

Praca zbiorowa

Wydawnictwo

Format-ab

Ilość stron

212

Rok wydania

2016

Poziom nauczania

Szkoła średnia

Kategoria

Podręczniki

Producent

FORMAT-AB

Opinia użytkowników

-

Opinie oraz Recenzje

Marzena O.
Marzena O.
31.01.2025
Stwórz razem z nami znakomitą wspólnotę - podsyłaj opinie opinie i recenzje dla produktu FORMAT-AB
Jeżeli miałeś okoliczność korzystać z proponowanego Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika marki Format-ab wyślij do nas swoją recenzję lub opinię. Podaj jakie są Twoje z korzystania, czy możesz polecić produkt oraz czy relacja ceny do jakości jest dla Ciebie wystarczająca.

Dodaj opinię lub recenzję

Powiązane

Rekomendacja
Format-AB Realizacja usług w recepcji. część 2 Format-ab
Do sklepu Szczegóły

Realizacja usług w recepcji. część 2 Format-ab

40,00 zł
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik...
Rekomendacja
FORMAT-AB Technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik...
Rekomendacja
Format-AB Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03
Do sklepu Szczegóły

Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03

30,36 zł
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym...
Rekomendacja
FORMAT AB Towaroznawstwo spożywcze
Do sklepu Szczegóły

Towaroznawstwo spożywcze

40,70 zł
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza bezkompromisowcowa przetwórstwa spożywczego;...
Rekomendacja
Format-AB Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących...
Rekomendacja
Format-AB Żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Format-ab
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum...
Rekomendacja
Format-AB Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Format-ab
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji...
Rekomendacja
Format-AB Dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03
Do sklepu Szczegóły

Dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

41,75 zł
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dobrane...
Rekomendacja
Format-AB Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2 Format-ab
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu...
Rekomendacja
Format-AB Obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4 Format-ab
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie...
Rekomendacja
Format-AB Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. Format-ab
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5...
Rekomendacja
Format-AB Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu...
Wybrane dla Ciebie
Rekomendacja
Rytm w mowie i języku w ujęciu wielowymiarowym Elipsa dom wydawniczy
Niniejsza książka jest poświęcona tematowi rytmu w mowie i języku. Autorka stawia pytanie czy rytm w ogóle istnieje jako samodzielny element...
Rekomendacja
Zakaz publikacji w prasie danych osobowych i wizerunków osób publicznych podejrzanych lub oskarżonyc,970KS
Czarna opaska na oczach, imię i pierwsza litera nazwiska, a obok tego informacja o zajmowanym stanowisku, realizowanym zawodzie czy innych...
Rekomendacja
Komunikowanie w świecie aplikacji
Do sklepu Szczegóły

Komunikowanie w świecie aplikacji

27,55 zł
Publikacja porusza problematykę postępowych form komunikowania. Autorzy podejmują w niej dyskusję na temat wykorzystania aplikacji równocześnie...
Rekomendacja
Zawód dziennikarza wobec współczesnych wyzwań
Do sklepu Szczegóły

Zawód dziennikarza wobec współczesnych wyzwań

42,75 zł
Recenzowana publikacja składa się z szeregu artykułów dotyczących realizowanej współcześnie profesji dziennikarskiej. Tematyka zawartych...
Rekomendacja
Sam początek lata 1944-1948 w literaturze okresu polski ludowej Elipsa dom wydawniczy
Używając instrumentów współczesnego literaturoznawstwa kulturowego, antropologii, socjologii, nowej historiografii, książka ta podejmuje...
Rekomendacja
Książka i technologie
Do sklepu Szczegóły

Książka i technologie

27,55 zł
Wraz z upływem tysiącleci zmieniają się formy, sposoby produkcji, rozpowszechniania, promowania i stosowania książki. Rozwojowi ulegają...
Rekomendacja
Współczesna kultura dyplomatyczna
Do sklepu Szczegóły

Współczesna kultura dyplomatyczna

38,00 zł
Przedmiotem prezentowanej książki jest współczesna kultura dyplomatyczna – zagadnienie fascynujące i nieprzystępne do badania. Namysł nad...
Rekomendacja
Polityka wschodnia polski - między fatalizmem geopolitycznym a klątwą niemocy - stanisław bieleń Aspra
Autorzy recenzowanej książki próbują odpowiedzieć na pytania, ile w polityce wschodniej III RP jest wciąż kodów znanych z przeszłości (mesjanizm,...
Rekomendacja
Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik
Do sklepu Szczegóły

Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik

22,90 zł
Pobierz dodatkowy rozdział do książki! >> Odkryj magiczny świat Worda 2010 Jak prędko opracować i wydrukować efektowne dokumenty tekstowe?Jak...
Rekomendacja
Wybrane problemy i wyzwania bezpieczeństwa. Bezpieczeństwo jednostkowe – Bezpieczeństwo zbiorowe. Ujęcie interdyscyplinarne
Monografia wieloautorska z zyskującej momentalnie na popularności dziedziny nauk o bezpieczeństwie i obronności. Poszczególne rozdziały...
Rekomendacja
Efekt kameleona Scholar
Do sklepu Szczegóły

Efekt kameleona Scholar

35,15 zł
Tytuł Efekt kameleona Podtytuł Psychologia naśladownictwa Autor Wojciech Kulesza Język polski Wydawnictwo Scholar ISBN 978-83-7383-782-9...
Rekomendacja
Hybrydowy model funkcjonowania grup interesu w Unii Europejskiej - Czub Jarosław Filip,970KS (9860429)
„Autor podjął istotny problem badawczy o znacznym znaczeniu politycznym i gospodarczym, któ- rego waga jest w Polsce nadal słabo rozumiana...