Zdjęcia Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

Podręczniki

Dostępność: Do kupienia

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Format-AB)

Do kupienia w: Sklep TaniaKsiazka.pl Marka: Format-AB
41,68 zł
Idź do sklepuSuper oferta

Skrócony opis produktu

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...

Proponowany wporownywarce produkt Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab można kupić w TaniaKsiazka.pl w interesującej cenie wynoszącej 41,68 zł. Oferta ta jest wynikiem szerokiego porównania ogromnej ilości sklepów internetowych.

Podstawowe cechy

ISBN

9788389184665

Oprawa

Broszurowa

Sprawdź promocyjne oferty na Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab (sklep TaniaKsiazka.pl)

41,68 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
  • Informacje o cenach i dostępności zastosowane w naszej klasyfikacji są synchronizowane niemal bez opóźnień.

Pełny opis produktu

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do wykorzystania szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6.

Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, postępowości, merytorycznej zawartości, przystępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i ciekawych rozwiązań graficznych.

Na walory skłaniające do wyboru tej właśnie publikacji, składają się także:Aktualne treści wynikające zarówno ze zmian podstaw programowych jak i aktualizacji wiedzy merytorycznej.Połączenie części towaroznawczej z technologiczną co idealnie ułatwia realizację treści programowych bez konieczności poszukiwania oddzielnego podręcznika.

Wyróżnienie części towaroznawczej nie tylko strukturalne, lecz także kolorystyczne pozwalające na korzystanie z podręcznika także w szkołach, gdzie Towaroznawstwo jest realizowane jako samodzielny przedmiot.Wprowadzenie na końcu każdej części zarówno towaroznawczej jak i technicznej zestawu ćwiczeń i ich spisu na końcu podręcznika adekwatnie do rozdziałów, których dotyczą co usprawnia ich odszukanie, a najczęściej wybór ćwiczeń do konkretnych zajęć.prekursorskie podejście do tytułów podrozdziałów, zapisanych w postaci pytań, zachęcając do poszukiwania odpowiedzi, inspiruje i upraszcza rozwiązywanie konkretnych problemów.Tak kompleksowego podręcznika w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nie było dotąd na półkach księgarskich.Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-KaczmarekPodręcznik do technologii gastronomicznej z towaroznawstwem ukaże się w 3 częściach

Parametry

ISBN

9788389184665

Oprawa

Broszurowa

Wydawnictwo

Format-ab

Ilość stron

336

Rok wydania

2015

Poziom nauczania

Szkoła średnia

Kategoria

Podręczniki

Producent

Format-AB

Opinia użytkowników

-

Opinie oraz Recenzje

Iwona P.
Iwona P.
28.12.2024
Twórz razem z innymi niesamowitą zbiorowość - przesyłaj opinie opinie i komentarze produktu Format-AB
Jeśli korzystać z produktu Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab prześlij nam swoją subiektywną opinię lub recenzję. Wskaż jakie są Twoje odczucia ze stosowania, czy jesteś usatysfakcjonowany z zakupu, a także czy relacja jakość / cena jest dla Ciebie wystarczająca.

Dodaj opinię lub recenzję

Powiązane

Rekomendacja
Format-AB Realizacja usług w recepcji. część 2 Format-ab
Do sklepu Szczegóły

Realizacja usług w recepcji. część 2 Format-ab

40,00 zł
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik...
Rekomendacja
FORMAT-AB Technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik...
Rekomendacja
Format-AB Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03
Do sklepu Szczegóły

Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03

31,09 zł
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie...
Rekomendacja
FORMAT AB Towaroznawstwo spożywcze
Do sklepu Szczegóły

Towaroznawstwo spożywcze

41,68 zł
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego;...
Rekomendacja
Format-AB Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących...
Rekomendacja
Format-AB Żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Format-ab
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum...
Rekomendacja
Format-AB Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Format-ab
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji...
Rekomendacja
Format-AB Dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03
Do sklepu Szczegóły

Dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

42,75 zł
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dostosowane...
Rekomendacja
Format-AB Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2 Format-ab
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu...
Rekomendacja
Format-AB Obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4 Format-ab
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie...
Rekomendacja
Format-AB Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu...
Rekomendacja
Format-AB Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. Format-ab
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5...
Wybrane dla Ciebie
Rekomendacja
Zakaz publikacji w prasie danych osobowych i wizerunków osób publicznych podejrzanych lub oskarżonyc,970KS
Czarna opaska na oczach, imię i pierwsza litera nazwiska, a obok tego informacja o zajmowanym stanowisku, realizowanym zawodzie czy innych...
Rekomendacja
Wędrując ku dorosłości SP 5 ćw NPP 2018 RUBIKON - Praca zbiorowa,266KS
Ćwiczenia do wychowania do życia w rodzinie dla klasy 5 SP do Nowej Podstawy Programowej. Spis treści 1. Gdzie dom, tam serce twoje 2. Rodzina...
Rekomendacja
Kaligrafia zeszyt 1 - agnieszka kamińska Dragon
Do sklepu Szczegóły

Kaligrafia zeszyt 1 - agnieszka kamińska Dragon

11,50 zł
Nauka pisania nie musi być nudna! Zeszyt utrwala znajomość liter, uczy samodzielności, typowo jednak kształci charakter pisma. Stanowi nieprzeciętne...
Rekomendacja
Literki. pierwszy zeszyt
Do sklepu Szczegóły

Literki. pierwszy zeszyt

6,50 zł
KSIĄŻECZKA EDUKACYJNA dedykowana dla przedszkolaków. Przyjazne ilustracje nakłaniają do nauki PISANIA. Barwne NAKLEJKI do kompletowania,...
Rekomendacja
Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik
Do sklepu Szczegóły

Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik

22,90 zł
Pobierz dodatkowy rozdział do książki! >> Odkryj magiczny świat Worda 2010 Jak prędko opracować i wydrukować efektowne dokumenty tekstowe?Jak...
Rekomendacja
Aspra Rola prezydencji w radzie unii europejskiej na przykładzie polityki rozszerzeniowej ue
Opracowanie ma charakter prekursorski i oryginalny ze względu na przedmiot badań, a także jego ujęcie. Prezydencja rotacyjna była realizowana...
Rekomendacja
Podstawy fizyki atomu Pwn wydawnictwo
Do sklepu Szczegóły

Podstawy fizyki atomu Pwn wydawnictwo

89,61 zł
Tytuł Podstawy fizyki atomu Autor Zofia Leś Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN ISBN 978-83-01-18014-0 Rok wydania 2015 Warszawa...
Rekomendacja
Hyk wojciech, stojek zbigniew Analiza statystyczna w laboratorium badawczym
Tytuł Analiza statystyczna w laboratorium badawczym Autorzy Wojciech Hyk, Zbigniew Stojek Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN...
Rekomendacja
Career Paths-Accounting Student's Book Digibook - Taylor John, Peltier Stephen
Accounting z kolekcji Career Paths to publikacja asygnowana dla osób przygotowujących się do pracy lub zawodowo zajmujących się księgowością,...
Rekomendacja
Maszyny kroczące Podstawy, projektowanie, sterowanie i wzorce biologiczne,100KS (1515210)
Tytuł Maszyny kroczące. Podstawy, projektowanie, sterowanie i wzorce biologiczne Autor Teresa Zielińska Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo...
Rekomendacja
Administrator zabezpieczeń
Do sklepu Szczegóły

Administrator zabezpieczeń

102,41 zł
Książka demonstruje zagadnienia dotyczące problematyki administrowania zabezpieczeniami wierzytelności. Zasadniczą jej część stanowi omówienie...
Rekomendacja
Fizyka krótki kurs Wydawnictwo naukowe pwn
Do sklepu Szczegóły

Fizyka krótki kurs Wydawnictwo naukowe pwn

98,80 zł
UWAGA! e-book jest skanem zapisanym w formacie PDF. Książka zawiera zwięzły wykład z: • mechaniki • ruchu drgającego i falowego • termodynamiki...