Zdjęcia Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań

Podręczniki

Dostępność: Do kupienia

Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań (Format-AB)

Do kupienia w: Sklep TaniaKsiazka.pl Marka: Format-AB
42,70 zł
Idź do sklepuSuper oferta

Skrócony opis produktu

Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...

Sugerowany w naszejporownywarce cen artykuł Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań możesz kupić w TaniaKsiazka.pl w interesującej cenie wynoszącej 42,70 zł. Promocja ta stanowi efekt kompleksowego porównania olbrzymiej ilości sklepów i hurtowni w internecie.

Podstawowe cechy

ISBN

9788389184887

Oprawa

Broszurowa

Sprawdź promocyjne oferty na Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań

Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:

Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań (sklep TaniaKsiazka.pl)

42,70 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
  • Dane na temat dostępności towaru i cen wykorzystane w prezentowanym zestawieniu pobierane są w zasadzie natychmiast.

Pełny opis produktu

Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna, a także pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań.

Jest opracowana do nowej podstawy programowej, zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ z dnia 16 maja 2019 r. W sprawie podstaw programowych kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego i dodatkowych umiejętności zawodowych w zakresie wybranych zawodów szkolnictwa branżowego.

Repetytorium dedykowane jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych, a także słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02.

oraz wszystkich, którzy chcą poznawać sztukę kulinarną. Celem repetytorium jest teoretyczne powtórzenie kluczowych zagadnień w obszarze tematycznym, a także wykonanie zadań ergonomicznych związanych z teorią.

Większość zadań poręcznych to ćwiczenia gastronomiczne stopniowo odkrywające techniki i sztukę kulinarną. Przepisy kulinarne zaprezentowane są przejrzyście i czytelnie. Uwzględniają zapotrzebowanie ilościowe bezkompromisowców, nieskomplikowany dostęp surowców, narzędzia niezbędne do wykonania zadania, polską tradycję, nowe trendy kulinarne oraz innowacyjny wpływ na żywienie człowieka.

Każdy dział materiału edukacyjnego mieści ciekawostki i wskazówki, które mogą być {pomocn|przydatn)e w kształceniu gastronomicznym. Pracownia gastronomiczna zostanie wydana w trzech częściach.

Parametry

ISBN

9788389184887

Oprawa

Broszurowa

Autor

Longina borkowicz

Wydawnictwo

Format-ab

Ilość stron

152

Rok wydania

2020

Kategoria

Podręczniki

Producent

Format-AB

Opinia użytkowników

-

Opinie oraz Recenzje

Witold U.
Witold U.
31.01.2025
Nadesłana przez klienta opinia produktu Format-AB ułatwic decyzję zakupową innym użytkownikom
Jeśli tylko miałeś okazję korzystać z pokazywanego Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań wyślij nam swoją opinię. Powiedz jakie są Twoje ze stosowania, czy nie żałujesz zakupu oraz czy relacja jakość / cena jest dla Ciebie na satysfakcjonującym poziomie.

Dodaj opinię lub recenzję

Powiązane

Rekomendacja
Format-AB Realizacja usług w recepcji. część 2 Format-ab
Do sklepu Szczegóły

Realizacja usług w recepcji. część 2 Format-ab

40,00 zł
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik...
Rekomendacja
FORMAT-AB Technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik...
Rekomendacja
Format-AB Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03
Do sklepu Szczegóły

Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03

30,36 zł
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie...
Rekomendacja
FORMAT AB Towaroznawstwo spożywcze
Do sklepu Szczegóły

Towaroznawstwo spożywcze

40,70 zł
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego;...
Rekomendacja
Format-AB Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących...
Rekomendacja
Format-AB Żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Format-ab
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum...
Rekomendacja
Format-AB Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Format-ab
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji...
Rekomendacja
Format-AB Dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03
Do sklepu Szczegóły

Dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

41,75 zł
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dostosowane...
Rekomendacja
Format-AB Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2 Format-ab
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu...
Rekomendacja
Format-AB Obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4 Format-ab
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie...
Rekomendacja
Format-AB Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. Format-ab
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5...
Rekomendacja
Format-AB Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu...
Wybrane dla Ciebie
Rekomendacja
Rytm w mowie i języku w ujęciu wielowymiarowym Elipsa dom wydawniczy
Niniejsza książka jest poświęcona tematowi rytmu w mowie i języku. Autorka stawia pytanie czy rytm w ogóle istnieje jako samodzielny element...
Rekomendacja
Zakaz publikacji w prasie danych osobowych i wizerunków osób publicznych podejrzanych lub oskarżonyc,970KS
Czarna opaska na oczach, imię i pierwsza litera nazwiska, a obok tego informacja o zajmowanym stanowisku, realizowanym zawodzie czy innych...
Rekomendacja
Komunikowanie w świecie aplikacji
Do sklepu Szczegóły

Komunikowanie w świecie aplikacji

27,55 zł
Publikacja porusza problematykę postępowych form komunikowania. Autorzy podejmują w niej dyskusję na temat wykorzystania aplikacji równocześnie...
Rekomendacja
Zawód dziennikarza wobec współczesnych wyzwań
Do sklepu Szczegóły

Zawód dziennikarza wobec współczesnych wyzwań

42,75 zł
Recenzowana publikacja składa się z szeregu artykułów dotyczących realizowanej współcześnie profesji dziennikarskiej. Tematyka zawartych...
Rekomendacja
Sam początek lata 1944-1948 w literaturze okresu polski ludowej Elipsa dom wydawniczy
Używając instrumentów współczesnego literaturoznawstwa kulturowego, antropologii, socjologii, nowej historiografii, książka ta podejmuje...
Rekomendacja
Książka i technologie
Do sklepu Szczegóły

Książka i technologie

27,55 zł
Wraz z upływem tysiącleci zmieniają się formy, sposoby produkcji, rozpowszechniania, promowania i stosowania książki. Rozwojowi ulegają...
Rekomendacja
Współczesna kultura dyplomatyczna
Do sklepu Szczegóły

Współczesna kultura dyplomatyczna

38,00 zł
Przedmiotem prezentowanej książki jest współczesna kultura dyplomatyczna – zagadnienie fascynujące i nieprzystępne do badania. Namysł nad...
Rekomendacja
Polityka wschodnia polski - między fatalizmem geopolitycznym a klątwą niemocy - stanisław bieleń Aspra
Autorzy recenzowanej książki próbują odpowiedzieć na pytania, ile w polityce wschodniej III RP jest wciąż kodów znanych z przeszłości (mesjanizm,...
Rekomendacja
Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik
Do sklepu Szczegóły

Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik

22,90 zł
Pobierz dodatkowy rozdział do książki! >> Odkryj magiczny świat Worda 2010 Jak prędko opracować i wydrukować efektowne dokumenty tekstowe?Jak...
Rekomendacja
Wybrane problemy i wyzwania bezpieczeństwa. Bezpieczeństwo jednostkowe – Bezpieczeństwo zbiorowe. Ujęcie interdyscyplinarne
Monografia wieloautorska z zyskującej momentalnie na popularności dziedziny nauk o bezpieczeństwie i obronności. Poszczególne rozdziały...
Rekomendacja
Efekt kameleona Scholar
Do sklepu Szczegóły

Efekt kameleona Scholar

35,15 zł
Tytuł Efekt kameleona Podtytuł Psychologia naśladownictwa Autor Wojciech Kulesza Język polski Wydawnictwo Scholar ISBN 978-83-7383-782-9...
Rekomendacja
Hybrydowy model funkcjonowania grup interesu w Unii Europejskiej - Czub Jarosław Filip,970KS (9860429)
„Autor podjął istotny problem badawczy o znacznym znaczeniu politycznym i gospodarczym, któ- rego waga jest w Polsce nadal słabo rozumiana...