Zdjęcia Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań

Podręczniki

Dostępność: Do kupienia

Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań (Format-AB)

Do kupienia w: Sklep TaniaKsiazka.pl Marka: Format-AB
43,72 zł
Idź do sklepuSuper oferta

Skrócony opis produktu

Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...

Sugerowany w naszejporownywarce cen artykuł Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań możesz kupić w TaniaKsiazka.pl w interesującej cenie wynoszącej 43,72 zł. Promocja ta stanowi efekt kompleksowego porównania olbrzymiej ilości sklepów i hurtowni w internecie.

Podstawowe cechy

ISBN

9788389184887

Oprawa

Broszurowa

Sprawdź promocyjne oferty na Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań

Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:

Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań (sklep TaniaKsiazka.pl)

43,72 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
  • Dane na temat dostępności towaru i cen wykorzystane w prezentowanym zestawieniu pobierane są w zasadzie natychmiast.

Pełny opis produktu

Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna, a także pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań.

Jest opracowana do nowej podstawy programowej, zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ z dnia 16 maja 2019 r. W sprawie podstaw programowych kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego i dodatkowych umiejętności zawodowych w zakresie wybranych zawodów szkolnictwa branżowego.

Repetytorium dedykowane jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych, a także słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02.

oraz wszystkich, którzy chcą poznawać sztukę kulinarną. Celem repetytorium jest teoretyczne powtórzenie kluczowych zagadnień w obszarze tematycznym, a także wykonanie zadań ergonomicznych związanych z teorią.

Większość zadań poręcznych to ćwiczenia gastronomiczne stopniowo odkrywające techniki i sztukę kulinarną. Przepisy kulinarne zaprezentowane są przejrzyście i czytelnie. Uwzględniają zapotrzebowanie ilościowe bezkompromisowców, nieskomplikowany dostęp surowców, narzędzia niezbędne do wykonania zadania, polską tradycję, nowe trendy kulinarne oraz innowacyjny wpływ na żywienie człowieka.

Każdy dział materiału edukacyjnego mieści ciekawostki i wskazówki, które mogą być {pomocn|przydatn)e w kształceniu gastronomicznym. Pracownia gastronomiczna zostanie wydana w trzech częściach.

Parametry

ISBN

9788389184887

Oprawa

Broszurowa

Autor

Longina borkowicz

Wydawnictwo

Format-ab

Ilość stron

152

Rok wydania

2020

Kategoria

Podręczniki

Producent

Format-AB

Opinia użytkowników

-

Opinie oraz Recenzje

Witold U.
Witold U.
28.12.2024
Nadesłana przez klienta opinia produktu Format-AB ułatwic decyzję zakupową innym użytkownikom
Jeśli tylko miałeś okazję korzystać z pokazywanego Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań wyślij nam swoją opinię. Powiedz jakie są Twoje ze stosowania, czy nie żałujesz zakupu oraz czy relacja jakość / cena jest dla Ciebie na satysfakcjonującym poziomie.

Dodaj opinię lub recenzję

Powiązane

Rekomendacja
Format-AB Realizacja usług w recepcji. część 2 Format-ab
Do sklepu Szczegóły

Realizacja usług w recepcji. część 2 Format-ab

40,00 zł
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik...
Rekomendacja
FORMAT-AB Technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik...
Rekomendacja
Format-AB Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03
Do sklepu Szczegóły

Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03

31,09 zł
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie...
Rekomendacja
FORMAT AB Towaroznawstwo spożywcze
Do sklepu Szczegóły

Towaroznawstwo spożywcze

41,68 zł
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego;...
Rekomendacja
Format-AB Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących...
Rekomendacja
Format-AB Żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Format-ab
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum...
Rekomendacja
Format-AB Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Format-ab
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji...
Rekomendacja
Format-AB Dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03
Do sklepu Szczegóły

Dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

42,75 zł
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dostosowane...
Rekomendacja
Format-AB Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2 Format-ab
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu...
Rekomendacja
Format-AB Obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4 Format-ab
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie...
Rekomendacja
Format-AB Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu...
Rekomendacja
Format-AB Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. Format-ab
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5...
Wybrane dla Ciebie
Rekomendacja
Zakaz publikacji w prasie danych osobowych i wizerunków osób publicznych podejrzanych lub oskarżonyc,970KS
Czarna opaska na oczach, imię i pierwsza litera nazwiska, a obok tego informacja o zajmowanym stanowisku, realizowanym zawodzie czy innych...
Rekomendacja
Wędrując ku dorosłości SP 5 ćw NPP 2018 RUBIKON - Praca zbiorowa,266KS
Ćwiczenia do wychowania do życia w rodzinie dla klasy 5 SP do Nowej Podstawy Programowej. Spis treści 1. Gdzie dom, tam serce twoje 2. Rodzina...
Rekomendacja
Kaligrafia zeszyt 1 - agnieszka kamińska Dragon
Do sklepu Szczegóły

Kaligrafia zeszyt 1 - agnieszka kamińska Dragon

11,50 zł
Nauka pisania nie musi być nudna! Zeszyt utrwala znajomość liter, uczy samodzielności, typowo jednak kształci charakter pisma. Stanowi nieprzeciętne...
Rekomendacja
Literki. pierwszy zeszyt
Do sklepu Szczegóły

Literki. pierwszy zeszyt

6,50 zł
KSIĄŻECZKA EDUKACYJNA dedykowana dla przedszkolaków. Przyjazne ilustracje nakłaniają do nauki PISANIA. Barwne NAKLEJKI do kompletowania,...
Rekomendacja
Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik
Do sklepu Szczegóły

Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik

22,90 zł
Pobierz dodatkowy rozdział do książki! >> Odkryj magiczny świat Worda 2010 Jak prędko opracować i wydrukować efektowne dokumenty tekstowe?Jak...
Rekomendacja
Aspra Rola prezydencji w radzie unii europejskiej na przykładzie polityki rozszerzeniowej ue
Opracowanie ma charakter prekursorski i oryginalny ze względu na przedmiot badań, a także jego ujęcie. Prezydencja rotacyjna była realizowana...
Rekomendacja
Podstawy fizyki atomu Pwn wydawnictwo
Do sklepu Szczegóły

Podstawy fizyki atomu Pwn wydawnictwo

89,61 zł
Tytuł Podstawy fizyki atomu Autor Zofia Leś Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN ISBN 978-83-01-18014-0 Rok wydania 2015 Warszawa...
Rekomendacja
Hyk wojciech, stojek zbigniew Analiza statystyczna w laboratorium badawczym
Tytuł Analiza statystyczna w laboratorium badawczym Autorzy Wojciech Hyk, Zbigniew Stojek Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN...
Rekomendacja
Career Paths-Accounting Student's Book Digibook - Taylor John, Peltier Stephen
Accounting z kolekcji Career Paths to publikacja asygnowana dla osób przygotowujących się do pracy lub zawodowo zajmujących się księgowością,...
Rekomendacja
Maszyny kroczące Podstawy, projektowanie, sterowanie i wzorce biologiczne,100KS (1515210)
Tytuł Maszyny kroczące. Podstawy, projektowanie, sterowanie i wzorce biologiczne Autor Teresa Zielińska Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo...
Rekomendacja
Administrator zabezpieczeń
Do sklepu Szczegóły

Administrator zabezpieczeń

102,41 zł
Książka demonstruje zagadnienia dotyczące problematyki administrowania zabezpieczeniami wierzytelności. Zasadniczą jej część stanowi omówienie...
Rekomendacja
Fizyka krótki kurs Wydawnictwo naukowe pwn
Do sklepu Szczegóły

Fizyka krótki kurs Wydawnictwo naukowe pwn

98,80 zł
UWAGA! e-book jest skanem zapisanym w formacie PDF. Książka zawiera zwięzły wykład z: • mechaniki • ruchu drgającego i falowego • termodynamiki...