BIO Mąka jaglana
Mąkę jaglaną uzyskuje się z obłuszczonego ziarna prosa. Jej delikatny smak i lekko orzechowy aromat sprawia,perfekcyjnie pasuje do wyrobu naleśników, ciasteczek oraz innych wypieków. Mąka jaglana poprawnie łączy się z innymi mąkami, np: ryżową, orkiszową czy kokosową. Wspaniała ponadto do zagęszczania zup, a także sosów.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane dodatkowo sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie artykułu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak w dodatku mogą być danymi literaturowymi.