Zdjęcia zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302134814

Kuchnia, przepisy kulinarne

Dostępność: Do kupienia

Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne (WSiP)

EAN: 9788302134814 Do kupienia w: Sklep TaniaKsiazka.pl Marka: WSiP
77,63 zł
Idź do sklepuSuper oferta

Skrócony opis produktu

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....

Proponowany wporownywarce produkt zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302134814 możesz nabyć w TaniaKsiazka.pl w wartej rozważenia cenie 77,63 zł. Promocja ta jest wynikiem zbiorczego porównania olbrzymiej liczby sklepów w bazie danych.

Podstawowe cechy

ISBN

9788302134814

Oprawa

Broszurowa

Sprawdź promocyjne oferty na zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302134814

Prezentujemy listę promocyjnych ofert na zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302134814 jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:

zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302134814 (sklep TaniaKsiazka.pl)

77,63 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
  • Informacje o dostępności i aktualnych cenach wykorzystane w naszym rankingu są synchronizowane niemal natychmiast.

Pełny opis produktu

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do komponowania diety w zależności od potrzeb osób, dla których jest dedykowana, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia, z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego.

Treści teoretyczne autorzy poparli licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby funkcjonalnego wykorzystania podanych informacji. Dla nauczycieli dostępne są darmowe materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.

Parametry

ISBN

9788302134814

Oprawa

Broszurowa

Wydawnictwo

Wsip

Ilość stron

304

Rok wydania

2013

Kategoria

Kuchnia, przepisy kulinarne

Producent

WSiP

Opinia użytkowników

-

Opinie oraz Recenzje

Antoni J.
Antoni J.
30.01.2025
Przesłane opinie i recenzje pomogą innym klientom
Jeśli korzystać z pokazywanego zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302134814 podziel się z odwiedzającymi swoją recenzją i opinią. Powiedz jakie są Twoje odczucia z użytkoania, czy możesz zarekomendować produkt, a także czy relacja jakości do ceny jest dla Ciebie dobra.

Dodaj opinię lub recenzję

Powiązane

Rekomendacja
WSiP Towar jako przedmiot handlu. prowadzenie sprzedaży. podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec, technik księgarstwa, sprzedawca. tom i. szkoły ponadgimnazjalne
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu...
Rekomendacja
Wsip Wsip Usługi gastronomiczne. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie...
Rekomendacja
Wsip Usługi żywieniowe w hotelarstwie Wsip
Do sklepu Szczegóły

Usługi żywieniowe w hotelarstwie Wsip

70,54 zł
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań)....
Rekomendacja
Wsip Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych Wsip
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych: przedstawia treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6...
Rekomendacja
Wsip Organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne Wsip
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja...
Rekomendacja
WSiP Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej...
WSiP Język niemiecki zawodowy w gastronomii. zeszyt ćwiczeń. szkoły ponadgimnazjalne, JKNIZYWW-2423
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii pozwala na wydajne opanowanie koniecznego w pracy słownictwa. Odpowiednio...
Wybrane dla Ciebie
Rekomendacja
Desery. przysmaki dziwaki Agencja wydawnicza liwona
Przepisy przedstawione w tej książeczce mają posłużyć dzieciaczkom do stworzenia smacznych potraw, które zarazem dają dużo radości i satysfakcji...
Rekomendacja
OWOCE EGZOTYCZNE. ENCYKLOPEDIA ZDROWIA
Do sklepu Szczegóły

OWOCE EGZOTYCZNE. ENCYKLOPEDIA ZDROWIA

4,08 zł
Poradnik kulinarny zawierający przystępne przepisy na zdrowe i smaczne potrawy z owocami egzotycznymi, a także dane o pochodzeniu, zaletach...
Rekomendacja
Martel Dekoracje stołów i potraw siostry marii
Do sklepu Szczegóły

Martel Dekoracje stołów i potraw siostry marii

28,34 zł
Dekoracje stołów i potraw siostry Marii to książka, w której znajduje się niemało pomysłów na błyskotliwe przygotowanie stołu zarówno na...
Rekomendacja
Kuchnia polska - wersja portugalska
Do sklepu Szczegóły

Kuchnia polska - wersja portugalska

30,94 zł
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku portugalskim. Wstęp gromadzi rys historyczny...
Rekomendacja
Na Noże
Do sklepu Szczegóły

Na Noże

14,24 zł
"Na noże" to porcja kulinarnych pomysłów prosto z serialu. Śniadania, dania od serca, dary morza i desery to cztery działy ze świeżymi,...
Rekomendacja
Pakiet: megazupy na cały rok, kuchnia ojca teodora, śledzik lubi pływać
pakiet posiada trzy poradniki kulinarne:,,Megazupy na cały rok " W tradycyjnym polskim domu obiad bez zupy jest nieważny. Współczesne zupy...
Rekomendacja
Kuchnia Żydowska
Do sklepu Szczegóły

Kuchnia Żydowska

6,23 zł
Smaczne przepisy na dania z Kuchni Żydowskiej.
Rekomendacja
Psychologia odżywiania się Uj
Do sklepu Szczegóły

Psychologia odżywiania się Uj

42,48 zł
Napisana żywym i dostępnym językiem książka Psychologia odżywiania się. Od zdrowych do zaburzonych zachowań żywieniowych, pozwala lepiej...
Rekomendacja
Kuchnia chińśka Arystoteles
Do sklepu Szczegóły

Kuchnia chińśka Arystoteles

6,23 zł
Kuchnia chińska to zbiorcza nazwa wszystkich zwyczajów kulinarnych ludów mieszkających w Chinach, a także w innych krajach wschodniej i...
Rekomendacja
Przedsiębiorstwo gastronomiczne podręcznik
Do sklepu Szczegóły

Przedsiębiorstwo gastronomiczne podręcznik

34,00 zł
Podręcznik pozostał napisany zgodnie z programem nauczania i ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa...
Rekomendacja
Potrawy wigilijne
Do sklepu Szczegóły

Potrawy wigilijne

6,29 zł
Ponad 60 przepisów na klasyczne dania wigilijne Ponad 30 kolorowych fotografii 4 działy: zimne przystawki, zupy, dania z ryb i desery.
Rekomendacja
Owoce Lecznicze właściwości
Do sklepu Szczegóły

Owoce Lecznicze właściwości

3,63 zł
Poznaj cechy lecznicze najpopularniejszych owoców oraz ich użycie w kuchni i kosmetyce. Poradnik skierowany jest do każdego, kto chce zadbać...