Zdjęcia zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302134814

Kuchnia, przepisy kulinarne

Dostępność: Do kupienia

Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne (WSiP)

EAN: 9788302134814 Do kupienia w: Sklep TaniaKsiazka.pl Marka: WSiP
78,00 zł
Idź do sklepuSuper oferta

Skrócony opis produktu

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....

Proponowany wporownywarce produkt zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302134814 możesz nabyć w TaniaKsiazka.pl w wartej rozważenia cenie 78,00 zł. Promocja ta jest wynikiem zbiorczego porównania olbrzymiej liczby sklepów w bazie danych.

Podstawowe cechy

ISBN

9788302134814

Oprawa

Broszurowa

Sprawdź promocyjne oferty na zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302134814

Prezentujemy listę promocyjnych ofert na zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302134814 jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:

zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302134814 (sklep TaniaKsiazka.pl)

78,00 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
  • Informacje o dostępności i aktualnych cenach wykorzystane w naszym rankingu są synchronizowane niemal natychmiast.

Pełny opis produktu

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do komponowania diety w zależności od potrzeb osób, dla których jest dedykowana, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia, z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego.

Treści teoretyczne autorzy poparli licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby funkcjonalnego wykorzystania podanych informacji. Dla nauczycieli dostępne są darmowe materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.

Parametry

ISBN

9788302134814

Oprawa

Broszurowa

Wydawnictwo

Wsip

Ilość stron

304

Rok wydania

2013

Kategoria

Kuchnia, przepisy kulinarne

Producent

WSiP

Opinia użytkowników

-

Opinie oraz Recenzje

Antoni J.
Antoni J.
22.12.2024
Przesłane opinie i recenzje pomogą innym klientom
Jeśli korzystać z pokazywanego zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, 9788302134814 podziel się z odwiedzającymi swoją recenzją i opinią. Powiedz jakie są Twoje odczucia z użytkoania, czy możesz zarekomendować produkt, a także czy relacja jakości do ceny jest dla Ciebie dobra.

Dodaj opinię lub recenzję

Powiązane

Rekomendacja
Wsip Wsip Usługi gastronomiczne. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie...
Rekomendacja
WSiP Towar jako przedmiot handlu. prowadzenie sprzedaży. podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec, technik księgarstwa, sprzedawca. tom i. szkoły ponadgimnazjalne
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu...
Rekomendacja
Wsip Usługi żywieniowe w hotelarstwie Wsip
Do sklepu Szczegóły

Usługi żywieniowe w hotelarstwie Wsip

70,90 zł
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań)....
Rekomendacja
Wsip Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych Wsip
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych: przedstawia treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6...
Rekomendacja
Wsip Organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne Wsip
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja...
Rekomendacja
WSiP Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej...
Wybrane dla Ciebie
Rekomendacja
Potrawy wigilijne
Do sklepu Szczegóły

Potrawy wigilijne

6,29 zł
Ponad 60 przepisów na klasyczne dania wigilijne Ponad 30 kolorowych fotografii 4 działy: zimne przystawki, zupy, dania z ryb i desery.
Rekomendacja
Mateusz gessler smaki
Do sklepu Szczegóły

Mateusz gessler smaki

17,51 zł
Ta książka to kulinarna podróż autora do krainy smaków dzieciństwa, do dań przygotowywanych z sercem przez najbliższych, do potraw kojarzących...
Rekomendacja
Owoce Lecznicze właściwości
Do sklepu Szczegóły

Owoce Lecznicze właściwości

3,63 zł
Poznaj cechy lecznicze najpopularniejszych owoców oraz ich użycie w kuchni i kosmetyce. Poradnik skierowany jest do każdego, kto chce zadbać...
Rekomendacja
Empik.com Nalewki i receptury ziołowe
Do sklepu Szczegóły

Empik.com Nalewki i receptury ziołowe

7,94 zł
Dr Jadwiga Górnicka ukazuje receptury na adekwatne wykorzystanie ziół, które powinny się znaleźć w każdej domowej apteczce i sposoby trafnego...
Rekomendacja
Literat ii Zdrowo, szybko, tanio. kuchnia polska. poradnik
Istnieje niemało teorii na temat zdrowego odżywiania, większość diet wymaga licznych wyrzeczeń, samodyscypliny, nakładu czasu, a także środków...
Rekomendacja
Dmso naturalny środek przeciwzapalny i przeciwbólowy. odkrycie stulecia teraz dostępne dla każdego Vital
DMSO (dimetylosulfotlenek) jest naturalnym produktem pozyskiwanym z drewna. W licznych badaniach wykazał on dużą liczba leczniczych oddziaływań...
Rekomendacja
Zioła - Lekarstwa z pól i ogrodów - Opracowanie zbiorowe
Książka Zioła. Naturalne lekarstwa z pól i ogrodów gromadzi charakterystykę 100 gatunków roślin leczniczych, dane na temat ich parametry,...
Rekomendacja
Wylecz sibo optymalną dietą low-fodmap. jak skutecznie pozbyć się złych bakterii jelitowych i ostatecznie odzyskać zdrowie - kristy regan
Dowiedz się, jak wesprzeć leczenie SIBO dietą low-FODMAPStrach, poczucie osamotnienia... Na ogół tego typu emocje towarzyszą wszystkim wychodzącym...
Rekomendacja
Kuchnia prababci. 297 przepisów z lat 20. (E-book)
Do sklepu Szczegóły

Kuchnia prababci. 297 przepisów z lat 20. (E-book)

28,17 zł
297 oryginalnych przepisów z lat 20. Minionego stulecia. Gotuj jak własna prababcia! Kulinarna podróż w czasie dla każdego.
Rekomendacja
Uzdrawiająca żywność boskiego lekarza. terapeutyczna moc owoców, warzyw i ziół - anthony william darmowa dostawa kiosk ruchu Studio astropsychologii
Wiesz co jeść, lecz nie wiesz jak?To, wbrew pozorom, bardzo powszechny problem. Co gorsza, okazuje się, iż jest on odpowiedzialny za rozkwit...
Rekomendacja
Dieta dla płodności,494KS (7082736)
Do sklepu Szczegóły

Dieta dla płodności,494KS (7082736)

32,98 zł
Wszystko, co przyszły rodzic powinien wiedzieć na temat wpływu diety na płodność, a także zdrowie przyszłego dziecka. Diety dla płodności...
Rekomendacja
Olesiejuk Potrawy wigilijne
Do sklepu Szczegóły

Olesiejuk Potrawy wigilijne

6,29 zł
Wigilia to magiczny dzień, choćby dla tych, którzy muszą wędrować po kilku domach, żeby zgodnie z tradycją przełamać się z najbliższymi...