Zdjęcia Organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne marki Wsip
Kuchnia, przepisy kulinarne
Dostępność:Do kupienia
Organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne (wsip)
Do kupienia w: Marka: wsip
81,10 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Przedstawia wiedzę i uczy...
Sugerowany artykuł Organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne marki Wsip można nabyć w TaniaKsiazka.pl w naprawdę wartej rozważenia cenie 81,10 zł. Promocja ta stanowi efekt dogłębnego porównania ogromnej liczby sklepów i hurtowni online.
Podstawowe cechy
ISBN
9788302135934
Oprawa
Miękka
Sprawdź promocyjne oferty na Organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne marki Wsip
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne marki Wsip jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne marki Wsip (sklep TaniaKsiazka.pl)
81,10 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Informacje na temat obowiązujących cen i dostępności produktu użyte w prezentowanym rankingu zczytywane są prawie natychmiast.
Pełny opis produktu
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Przedstawia wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji i oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania potrzeby na minimalistycznce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów i opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby poręcznego jej wykorzystania.
Podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2 ISBN: 9788302135934 Kod paskowy: 9788302135934 Autorzy: Kmiołek Anna Wydanie: 1 Rok wydania: 2013 Kod wydawcy: 20321 Miejscowość: Warszawa ilość stron: 152 Oprawa: Miękka PKWiU: 58.11.1 Format: 17.0x24.0cm Głębokość (mm): 5 Waga: 0.25 Języki: polski Grupa towarowa: Książka
Parametry
ISBN
9788302135934
Oprawa
Miękka
Autor
Kmiołek anna
Wydawnictwo
Wsip
Ilość stron
152
Rok wydania
2013
Kategoria
Kuchnia, przepisy kulinarne
Producent
wsip
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Agnieszka E.
22.12.2024
Każda nadesłana opinia klienta jest dla nas ważna
Jeśli miałeś szansę skorzystać z proponowanego Organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne marki Wsip podziel się z innymi swoją subiektywną oceną i opinią. Wskaż jakie są Twoje odczucia z korzystania, czy możesz polecić produkt oraz czy relacja ceny do jakości jest dla Ciebie wystarczająca.