Przyprawa do Majonezu i Jogurtu Przyprawa do majonezu i jogurtu charakterystyka Majonez został odkryty ponad 250 lat temu przez francuskiego księcia Richelieu. Przyprawa producenta Marco Polo to kulinarna podróż w tamte lata przyprawa nieprzeciętnie komponuje się jednocześnie z majonezem jak i jogurtem. Jak zrobić majonez? Majonez to zimna emulsja stosowana jako sos lub jako przyprawa. Powstaje przez zmieszanie żółtek i oleju, a następnie doprawia się go różnymi kompozycjami octu, musztardy, ziół i przypraw. W tym procesie warto spróbować zastosować naszej przyprawy która zmieni smak towaru nie do poznania. Można przyprawę dodać też do gotowego artykułu dostępnego w sklepie. Majonez jest stosowany jako baza do sosów do sałatek typu śmietankowego. Spróbuj przyprawy w przepisie..... Francuskie grzanki serowe to prosty przepis, który mogą przygotować nawet dzieci. Perfekcyjnie opieczony chleb z roztopionym serem, klasyczna kanapka, którą można dopasować z wieloma przeróżnymi dodatkami, żeby uzyskać pyszny posiłek. Jest to nadzwyczajny dodatek do każdego dania Czytaj dalej....