Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają, przyrządzając swoje wybitne potrawy. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni.
Jak uprawiać zioła, pomidory, szczypior i mnóstwo innych warzyw,mieć najkorzystniejsze zbiory? Jak przechowywać warzywa i owoce, by nie straciły niebywałego smaku jesieni, zapachu lata czy wiosennej świeżości? I w końcu, jak zespolić najlepsze jakościowo produkty pochodzące z własnego warzywnika lub od lokalnych dostawców, aby stworzyć smaczne i proste potrawy?
Odkryj na nowo sezonową kuchnię i przygotuj:
i niemało innych potraw, które zachwycą twoją rodzinę i przyjaciół.
Zbierz, przechowaj, zjedz to bezapelacyjnie więcej niż poradnik ogrodniczy czy zwykła książka kucharska. To atrakcyjnie ilustrowany, bogaty przewodnik po smakach i zapachach darów natury, które tak z łatwością można wyhodować, zakonserwować i zmienić w ekscytujące kulinarne doznania.