Zdjęcia Alce nero makaron semolinowy razowy fusilli 500 g bio (8009004100053)
Kasze, makarony, ryże
Dostępność:Do kupienia
Makaron semolinowy razowy fusilli 500 g bio (Alce nero)
EAN: 8009004100053 Do kupienia w: Marka: Alce nero
10,34 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
wspaniały makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Sugerowany wporownywarce cen artykuł Alce nero makaron semolinowy razowy fusilli 500 g bio (8009004100053) dostępny jest w Bee.pl w naprawdę znakomitej cenie 10,34 zł. Oferta ta jest rezultatem kompleksowej analizy kilkuset hurtowni oraz sklepów w internecie.
Podstawowe cechy
Rodzaj
Makaron
Wielkość opakowania
500 g
Sprawdź promocyjne oferty na Alce nero makaron semolinowy razowy fusilli 500 g bio (8009004100053)
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Alce nero makaron semolinowy razowy fusilli 500 g bio (8009004100053) jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Alce nero makaron semolinowy razowy fusilli 500 g bio (8009004100053) (sklep Bee.pl)
10,34 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Informacje o dostępności i obowiązujących cenach użyte w naszej klasyfikacji indeksowane są praktycznie bez żadnych opóźnień.
Pełny opis produktu
wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Parametry
Rodzaj
Makaron
Wielkość opakowania
500 g
Kategoria
Kasze, makarony, ryże
Producent
Alce nero
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Marian L.
19.05.2024
Każda nadesłana opinia użytkownika jest dla nas istotna
Jeżeli tylko udało Ci się korzystać z oferowanego produktu Alce nero makaron semolinowy razowy fusilli 500 g bio (8009004100053) podeślij nam swoją opinię i ocenę. Wskaż jakie są Twoje odczucia z korzystania, czy polecasz produkt, a także czy relacja jakości do ceny jest dla Ciebie dobra.
elementy: mąka z manioku, woda. Makaron zong z maki ararutowej to produkt w pełni naturalny, stanowi cenne źródło łatwo przyswajalnych węglowodanów....