Kakao uprawiane na Dominikanie ma naturalny smak ciemnej czekolady, cytrusów i marakui. Odkryj ten niesamowity produkt, który spodoba się nawet najmocniej wybrednym miłośnikom kakao.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 78℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą. Świetne komponuje się z mlekiem sojowym lub migdałowym.Becks cocoas, wyprodukowane w Niemczech są znane i lubiane na całym świecie ze względu na unikatową jakość. Do produkcji napojów kakaowych Becks używa wyłącznie najwyższej jakości kakao, cukru trzcinowego lub kokosowego, rozmaitych przypraw i naturalnych aromatów. Ziarna kakowca w produktach Becks pochodzą wyłącznie z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych, które także uczestniczą w programie Fair Trade. Do uprawy kakaowców używa się wyłącznie naturalnych nawozów. Skład: kakao* (60%), cukier trzcinowy*.* Z certyfikowanych gospodarstw naturalnychWarunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.