Kakao przyprawione szczyptą cynamonu. Zawartość kakao to aż 96%!Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą. Nieprzeciętne komponuje się z mlekiem sojowym albo migdałowym.Becks cocoas, wykonane w Niemczech są znane i uznane na całym świecie ze względu na wyjątkową jakość. Do produkcji napojów kakaowych Becks używa wyłącznie najwyższej jakości kakao, cukru trzcinowego albo kokosowego, zróżnicowanych przypraw i naturalnych aromatów. Ziarna kakowca w produktach Becks pochodzą wyłącznie z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych, które na dodatek uczestniczą w programie Fair Trade. Do uprawy kakaowców używa się wyłącznie naturalnych nawozów.. Spienić mleko kakao do temperatury 75 ℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą. Wyśmienite z mlekiem sojowym albo migdałowym.Skład: kakao* (96%), regulator kwasowości: węglan wapnia, bez emulgatorów, cynamon*.* Z certyfikowanych gospodarstw organicznychWarunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.