Najwyższej jakości kakao należycie komponuje się z wanilią uprawianą na egzotycznym Madagaskarze.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą.Becks cocoas, wytworzone w Niemczech są znane i cenione na całym świecie ze względu na wyjątkową jakość. Do produkcji napojów kakaowych Becks używa wyłącznie najwyższej jakości kakao, cukru trzcinowego lub kokosowego, rozmaitych przypraw i naturalnych aromatów. Ziarna kakowca w produktach Becks pochodzą wyłącznie z certyfikowanych gospodarstw naturalnych, które jeszcze uczestniczą w programie Fair Trade. Do uprawy kakaowców używa się wyłącznie naturalnych nawozów. Skład: kakao* (50%), cukier trzcinowy*, ekstrakt waniliowy*, sól morska.* Z certyfikowanych gospodarstw organicznychWarunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.