Kakao ze słodkim mlecznym karmelem... Wspaniały smak przypominający dzieciństwo.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą. Doskonałe komponuje się z mlekiem sojowym albo migdałowym.Becks cocoas, wytworzone w Niemczech są znane i uznane na całym świecie ze względu na unikatową jakość. Do produkcji napojów kakaowych Becks używa wyłącznie najwyższej jakości kakao, cukru trzcinowego lub kokosowego, różnorodnych przypraw i naturalnych aromatów. Ziarna kakowca w produktach Becks pochodzą wyłącznie z certyfikowanych gospodarstw organicznych, które ponadto uczestniczą w programie Fair Trade. Do uprawy kakaowców używa się wyłącznie naturalnych nawozów. Składniki: cukier trzcinowy*, kakao* (40%), karmel mleczny(5,8%) (cukier, odtłuszczone mleko w proszku), naturalny aromat karmelowy, sól morska.* Z certyfikowanych gospodarstw organicznychWarunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.