Intensywny smak kakao należycie komponuje się ze świeżą i subtelną miętą. To kakao na pewno zasmakuje miłośnikom miętowej czekolady After 8!Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą. Becks cocoas, wykonane w Niemczech są znane i renomowane na całym świecie ze względu na unikatową jakość. Do produkcji napojów kakaowych Becks używa wyłącznie najwyższej jakości kakao, cukru trzcinowego albo kokosowego, różnych przypraw i naturalnych aromatów. Ziarna kakowca w produktach Becks pochodzą wyłącznie z certyfikowanych gospodarstw naturalnych, które jeszcze uczestniczą w programie Fair Trade. Do uprawy kakaowców używa się wyłącznie ekologicznych nawozów. Komponenty: kakao* (50%), cukier trzcinowy*, sól morska, olejek lawendowy*, olejek miętowy.* Z certyfikowanych gospodarstw naturalnychWarunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.