Zdjęcia Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu Gertig Henryk, Przysławski Juliusz
Pozostałe książki
Dostępność:Do kupienia
Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu Gertig Henryk, Przysławski Juliusz
Do kupienia w:
179,00 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Jest to progresywny podręcznik akademicki, w którym omówiono podstawowe komponenty odżywcze, witaminy i elementy mineralne oraz ich przemiany w organizmie. Przedstawiono także główne grupy...
Sugerowany w naszejporownywarce towar Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu Gertig Henryk, Przysławski Juliusz dostępny jest w TaniaKsiazka.pl w promocyjnej cenie 179,00 zł. Oferta ta jest rezultatem zbiorczego porównania wielu sklepów i hurtowni w bazie danych.
Podstawowe cechy
ISBN
9788320036039
Oprawa
Miękka
Sprawdź promocyjne oferty na Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu Gertig Henryk, Przysławski Juliusz
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu Gertig Henryk, Przysławski Juliusz jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu Gertig Henryk, Przysławski Juliusz (sklep TaniaKsiazka.pl)
179,00 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane na temat dostępności towaru i cen zastosowane w rankingu zczytywane są niemal w czasie rzeczywistym.
Pełny opis produktu
Jest to postępowy podręcznik akademicki, w którym omówiono podstawowe składniki odżywcze, witaminy i komponenty mineralne oraz ich przemiany w organizmie. Przedstawiono też główne grupy produktów żywnościowych, ich wartość odżywczą, występowanie i pożądaną wielkość...
Parametry
ISBN
9788320036039
Oprawa
Miękka
Autor
Henryk gertig, juliusz przysławski
Wydawnictwo
Wydawnictwo lekarskie pzwl
Ilość stron
468
Rok wydania
2022
Kategoria
Pozostałe książki
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Czesław I.
23.01.2025
Czy chcesz wysłać nam opinię na temat produktu **producer
Jeżeli tylko skorzystać z prezentowanego Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu Gertig Henryk, Przysławski Juliusz prześlij nam recenzję lub opinię. Napisz jakie są Twoje z korzystania, czy jesteś usatysfakcjonowany z produktu, a także czy relacja ceny do jakości jest dla Ciebie na satysfakcjonującym poziomie.
Książka 24 klatki na sekundę. Rozmowy o animacji składa się z 21 wywiadów Mariusza Frukacza z twórcami animacji urodzonymi w latach siedemdziesiątych...
Pierwszy tom z serii wydawniczej nowe Historie. Jej celem jest wzbogacenie polskiej historii teatru w jej aspekcie metakrytycznym i metodologicznym.W...