Wypróbuj bezusterkowe przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, iż bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się niedużo różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń? Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj parametry bezglutenowych komponentów i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z zróżnicowanych stron świata i raz na za każdym razem wyrzuć gluten ze swojej kuchni! Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej? Tytuł Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania Autor Agnieszka Bednarska Wydawnictwo Pascal EAN 9788383171067 ISBN 9788383171067 Kategoria Kuchnia,diety\Diety i zdrowe żywienie ilość stron 272 Rok wydania 2023 Oprawa Miękka