Kremowo słodka, gładka i... Różowa! "Raspberry Ripple" to mariaż konwencjonalnej "Luxury White" gorącej czekolady Whittard of Chelsea i smaku maliny.Czy kiedykolwiek słyszeliście o różowej gorącej czekoladzie? My także nie - tak długo, jak jeden z naszych wewnętrznych chocoholików nie wymyślił tej fantastycznej mikstury (być może na haju po zbyt wielu miseczkach lodów z malinami).
Musicie to zobaczyć sami!.- Baza gorącej czekolady: czekolada mleczna- Forma gorącej czekolady: proszek. Zalecamy przygotowanie jej z gorącym mlekiem (albo preferowaną alternatywą mleczną) zamiast wody, aby uzyskać najlepszy kremowy kubek- ilość porcji (używając 3 czubate łyżki/20 g dla kubka gorącej czekolady albo 2 łyżki/28 g dla milkshake'a): 350 g = 17 kubków gorącej czekolady/12 koktajli mlecznych- Sugestie dotyczące podawania: Rozkoszuj się gorącą czekoladą, zamień ją w lodowaty koktajl mleczny lub użyj do wypieków.- Mieszane i pakowane w znacznej BrytaniiSkładniki: cukier, masło kakaowe (15%), odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, kolor: czerwień buraczana, aromat, sól, serwatka w proszku (z mleka), stabilizator: E450.Wskazówki dla alergików: dane o alergenach są wskazane pogrubioną czcionką.
adekwatne dla wegetarian.Warunki przechowywania: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.