Uracz się prawdziwym belgijskim klasykiem: gorącym kubkiem cudownej mlecznej czekolady, jeszcze lepszej dzięki dodatkowi czekoladowego ganache i luksusowej polewy o smaku makaroników. Zasługujesz na to, aby uraczyć się raz na jakiś czas naprawdę niesamowitym smakiem - to dlatego producent MoMe stworzyła nową linię Spoon+. Jak sugeruje sama nazwa, jest to linia czekolad stworzona dla zwolenników słodyczy. Ciesz się nieszablonowymi połączeniami i weź udział w prawdziwej uczcie smaków! Nowa linia MoMe Spoon+: zaskocz własne podniebienie.Przygotowanie: zanurz patyczek w 165 ml ciepłego mleka, a następnie zamieszaj.elementy:- Czekolada mleczna: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat. Masa kakaowa: minimum 32,5%. Może zawierać niewielkie ilości orzechów laskowych.- Makaronik waniliowy: cukier, migdały 25%, białko jaja, skrobia, substancja konserwująca (kwas sorbowy E200). Może zawierać mleko, gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy.- Makaronik czekoladowy: cukier, migdały 24%, białko jaja, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, skrobia, substancja konserwująca (kwas sorbowy E200), barwnik (karmin E120). Może zawierać mleko, gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy.- Makaronik pistacjowy: cukier, migdały 25%, białko jaja, skrobia, barwniki (E160aiii beta karoten, E141ii chlorofilina sodowo-miedziowa), substancja konserwująca (E200 kwas sorbowy). Może zawierać mleko, gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy.- Makaronik truskawkowy: cukier, migdały 25%, białko jaja, skrobia, substancja konserwująca (kwas sorbowy E200), barwnik (karmin E120). Może zawierać mleko, gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy.Warunki przechowywania: trzymać w chłodnym (12–20 °C) i ciemnym miejscu.