Fani połączenia słodkiego i słonego z pewnością zakochają się w tej mieszance mlecznej czekolady i solonego karmelu!Sekret pysznego, gładkiego kubka gorącej czekolady MoMe tkwi w specyficznej recepturze. Rdzeń wytwarzany z subtelnego ganache, a następnie pokryty delikatną belgijską czekoladą pozwala mieszance szybciej się roztopić i skutkuje naprawdę niesamowitymi smakami.Przygotowanie: zanurzyć patyczek w 165 ml gorącego mleka, następnie wymieszać.elementy: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, masa kakaowa, karmel z solonego masła 8% (cukier, syrop glukozowy, mleko pełne, bita śmietana (mleko), masło solone Isigny 3,7% (mleko), sól Guérande, emulgator: lecytyna (rzepakowa)), bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna (sojowa), aromat naturalny. Stała masa kakaowa: minimum 32,5%. Może zawierać małe ilości orzechów laskowych.