Przyjaciele Kawy i "ACALA Premium Kombucha" z dumą prezentują wynik swojej współpracy: to kombucha premium z kawą specialty, wytworzona dla tych naprawdę nieszablonowych chwil.Kawa i herbata są jak jin i jang: te dwa napoje mogą wydawać się na początku bardzo najróżniejsze, lecz w rzeczywistości genialnie się uzupełniają i tworzą wspaniałe połączenie.
W tej kombuchowej kawie premium zachwycająco bogata kawa specjalna "Ethiopia Burtukaana" i jedna z najlepszych białych herbat na świecie - Bai Mudan ze słynnej chińskiej prowincji Yunnan - odsłaniają swoje najwspanialsze odcienie.
W tym nieoczekiwanym połączeniu wyczuwalne są stylowe nuty kawy, solonego karmelu i mlecznej czekolady, uwydatnione subtelną kwasowością świeżych jagód. - wykonane poprzez sommeliera M. Žemavičiusa i Coffee Friend - Najwyższej jakości składniki: woda źródlana, biała herbata i kawa specjalna- Bezalkoholowy (do 0,5% alkoholu)Nuty smakowe: solony karmel, mleczna czekolada, kawa, jagody.
dobrze komponuje się z: - Brownie- Crème brûlée - Twarde, dojrzałe serySkładniki: woda źródlana, kultura kombuchy, kawa specialty, biała herbata, cukier. Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze od +2 do +20 °C.
Podawać schłodzone. Otwierać delikatnie. Po otwarciu przechowywać w lodówce i radować się w ciągu 3 dni. Może zawierać do 0,5% alkoholu. *****"ACALA Premium Kombucha" proponuje połączenie wiekowych tradycji, najnowszych technice i wiedzy uzyskanej od najlepszych sommelierów na świecie.
dzięki temu ostatecznie powstaje wyszukanie dopracowany napój, pełen żywych smaków i orzeźwiających bąbelków. Produkcja tych kombuchów opiera się na starożytnych praktykach z użyciem ognia, idealnej wody źródlanej, naturalnych soków, rewelacyjnych herbat i unikalnych ziół.
w trakcie drugiej fermentacji napoju używane są technologie wykorzystywane w tworzeniu szampana i wina. Lata doświadczeń kończą się stworzeniem unikalnych aromatów i smaków, odsłoniętych delikatnie w tym wykwintnym napoju bezalkoholowym.