Smakuje jak eleganckie czerwone wino."Red Wine Style" może poszczycić się smakami podobnymi do eleganckich, przeciętnych win czerwonych z winogron pinot noir. Smak tego napoju opiera się na niekwestionowanej królowej leśnych jagód - borówce.Łącząc borówki z czarną porzeczką, ACALA stworzyła duet wyśmienity.
Dodatek Ivan Chai wrzuca do mieszanki olśniewające nuty kwiatów i moreli, a pu-erh równoważy te smaki za pomocą ziemistości i smaku drewna typowego dla szlachetnych czerwonych win burgundzkich.Nuty smakowe:Podstawą tego napoju jest szykowne połączenie ciemnych jagód i bogatych czarnych porzeczek.
Nuty kwiatów i dębu dodają trunkowi złożoności. Tekstura "Red Wine Style" jest aksamitna,dobrze zdefiniowana. Podawać na zimno w kieliszku do czerwonego wina.perfekcyjnie komponuje się z:- Niebieskimi serami, takimi jak Stilton czy kremowy Brie- Daniami z woka- Kurczakiem- CiastamiSkładniki: woda źródlana z Druskiennik, naturalna fermentowana herbata*, organiczny sok z jagód*, organiczny sok z czarnej porzeczki*, ekologiczna herbata ognista*, naturalna herbata pu-erh*, ekologiczna herbata hibiskusowa*, cukier*.*wykonano w gospodarstwach ekologicznych.Warunki przechowywania: przechowywać w ciemnym miejscu, w temperaturze przechowywania od 2 do 20°C.
*****"ACALA Premium Kombucha" proponuje połączenie wiekowych tradycji, najnowszych technice i wiedzy uzyskanej od najkorzystniejszych sommelierów na świecie. Dzięki czemu ostatecznie powstaje perfekcyjnie dopracowany napój, pełen żywych smaków i orzeźwiających bąbelków.
Produkcja tych kombuchów jest oparte na starożytnych praktykach z użyciem ognia, nieskazitelnej wody źródlanej, naturalnych soków, genialnych herbat i specyficznych ziół. W trakcie drugiej fermentacji napoju stosowane są technologie użytkowane w wytwarzaniu szampana i wina.
Lata doświadczeń kończą się stworzeniem unikalnych aromatów i smaków, odsłoniętych delikatnie w tym wytwornym napoju bezalkoholowym.