Smakuje jak gustowne czerwone wino."Red Wine Style" może poszczycić się smakami podobnymi do eleganckich, przeciętnych win czerwonych z winogron pinot noir. Smak tego napoju jest oparte na niekwestionowanej królowej leśnych jagód - borówce.Łącząc borówki z czarną porzeczką, ACALA stworzyła duet rewelacyjny.
Dodatek Ivan Chai wrzuca do mieszanki zachwycające nuty kwiatów i moreli, a pu-erh równoważy te smaki za pomocą ziemistości i smaku drewna standardowego dla szlachetnych czerwonych win burgundzkich.Nuty smakowe:Podstawą tego napoju jest wykwintne połączenie ciemnych jagód i bogatych czarnych porzeczek.
Nuty kwiatów i dębu dodają trunkowi złożoności. Tekstura "Red Wine Style" jest aksamitna,prawidłowo zdefiniowana. Podawać na zimno w kieliszku do czerwonego wina.idealnie komponuje się z:- Niebieskimi serami, takimi jak Stilton czy kremowy Brie- Daniami z woka- Kurczakiem- CiastamiSkładniki: woda źródlana z Druskiennik, organiczna fermentowana herbata*, naturalny sok z jagód*, organiczny sok z czarnej porzeczki*, ekologiczna herbata ognista*, naturalna herbata pu-erh*, ekologiczna herbata hibiskusowa*, cukier*.*wytwarzano w gospodarstwach ekologicznych.Warunki przechowywania: przechowywać w ciemnym miejscu, w temperaturze przechowywania od 2 do 20°C.
*****"ACALA Premium Kombucha" oferuje połączenie wiekowych tradycji, najnowszych technologii i wiedzy uzyskanej od najkorzystniejszych sommelierów na świecie. Dzięki czemu ostatecznie powstaje perfekcyjnie dopracowany napój, pełen żywych smaków i orzeźwiających bąbelków.
Produkcja tych kombuchów jest oparte na starożytnych praktykach z zastosowaniem ognia, idealnej wody źródlanej, naturalnych soków, świetnych herbat i oryginalnych ziół. W trakcie drugiej fermentacji napoju użytkowane są technologie wykorzystywane w produkowaniu szampana i wina.
Lata doświadczeń kończą się stworzeniem unikalnych aromatów i smaków, odsłoniętych delikatnie w tym wykwintnym napoju bezalkoholowym.