Agrest w czekoladzie
komponenty: agrest kandyzowany 62% (agrest 37%), czekolada 25%, cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy), syrop glukozowo-fruktozowy, mąka ryżowa, syrop glukozowy, emulgator: lecytyna z soi, E476, substancja konserwująca sorbinian potasu, kwas cytrynowy, stabilizatory: dekstryny tapioki, maltodekstryna, substancja przeciwzbrylająca izomalt E953, aromat.
Może zawierać mleko, orzechy. Oprócz tłuszczu kakaowego posiada tłuszcze roślinne.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane także sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten, a także produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie towaru są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie artykułu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak ponadto mogą być danymi literaturowymi.