Agrest w czekoladzie
elementy: agrest kandyzowany 62% (agrest 37%), czekolada 25%, cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy), syrop glukozowo-fruktozowy, mąka ryżowa, syrop glukozowy, emulgator: lecytyna z soi, E476, substancja konserwująca sorbinian potasu, kwas cytrynowy, stabilizatory: dekstryny tapioki, maltodekstryna, substancja przeciwzbrylająca izomalt E953, aromat.
Może zawierać mleko, orzechy. Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane też sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie towaru są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
marka stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie produktu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii artykułu.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak dodatkowo mogą być danymi literaturowymi.