Zdjęcia procesy technologiczne w gastronomii. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. zeszyt ćwiczeń. część 1, 71482A02679KS (23667180)
Podręczniki
Dostępność:Do kupienia
Procesy technologiczne w gastronomii. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. zeszyt ćwiczeń. część 1, 71482A02679KS (Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne)
EAN: 23667180 Do kupienia w: Marka: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
64,80 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia zróżnicowane rodzaje procesów technicznych w gastronomii. Kładzie pokaźny nacisk na...
Sugerowany w naszejporownywarce cen towar procesy technologiczne w gastronomii. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. zeszyt ćwiczeń. część 1, 71482A02679KS (23667180) dostępny jest w TaniaKsiazka.pl w atrakcyjnej cenie 64,80 zł. Oferta ta stanowi efekt kompleksowej analizy wielu sklepów internetowych.
Podstawowe cechy
ISBN
9788302148286
Oprawa
Miękka
Sprawdź promocyjne oferty na procesy technologiczne w gastronomii. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. zeszyt ćwiczeń. część 1, 71482A02679KS (23667180)
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na procesy technologiczne w gastronomii. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. zeszyt ćwiczeń. część 1, 71482A02679KS (23667180) jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
procesy technologiczne w gastronomii. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. zeszyt ćwiczeń. część 1, 71482A02679KS (23667180) (sklep TaniaKsiazka.pl)
64,80 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Informacje na temat cen i dostępności produktu zastosowane w zestawieniu są indeksowane w zasadzie natychmiast.
Pełny opis produktu
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).
Omawia rozmaite warianty procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw. Wyjaśnia znaczenie słów i terminów użytkowanych w gastronomii. Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy. posiada cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu użytecznego
Podtytuł: Kwalifikacja T.6 ISBN: 9788302148286 Kod paskowy: 9788302148286 Autorzy: Namysław Iwona, Górska Lidia Rok wydania: 2014 Kod wydawcy: 20321 Miejscowość: Warszawa liczba stron: 400 Oprawa: Miękka PKWiU: 58.11.1 Format: 17.0x24.0cm Głębokość (mm): 20 Waga: 0.595 Języki: polski Grupa towarowa: Książka
Parametry
ISBN
9788302148286
Oprawa
Miękka
Autor
Iwona namysław, lidia górska
Wydawnictwo
Wsip
Ilość stron
400
Rok wydania
2020
Kategoria
Podręczniki
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Krystyna U.
05.11.2024
Wysłane opinie i recenzje produktu Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne mogą ułatwić decyzję zakupową innym odwiedzającym
Jeżeli udało Ci się skorzystać z prezentowanego produktu procesy technologiczne w gastronomii. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. zeszyt ćwiczeń. część 1, 71482A02679KS (23667180) prześlij nam swoją subiektywną opinię. Wskaż jakie są Twoje wrażenia z korzystania, czy możesz polecić produkt, a także czy relacja cena / jakość jest na dobrym poziomie.