Zdjęcia Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Zasady żywienia podręcznik część 2 - dorota czerwińska

Podręczniki

Dostępność: Do kupienia

Zasady żywienia podręcznik część 2 - dorota czerwińska (Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne)

Do kupienia w: Sklep TaniaKsiazka.pl Marka: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
60,41 zł
Idź do sklepuSuper oferta

Skrócony opis produktu

Podręcznik dedykowany do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje...

Prezentowany wporownywarce cen towar Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Zasady żywienia podręcznik część 2 - dorota czerwińska możesz nabyć w TaniaKsiazka.pl w naprawdę atrakcyjnej cenie 60,41 zł. Oferta ta jest wynikiem dogłębnego porównania olbrzymiej ilości sklepów w bazie.

Podstawowe cechy

ISBN

9788302150449

Oprawa

Miękka

Sprawdź promocyjne oferty na Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Zasady żywienia podręcznik część 2 - dorota czerwińska

Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Zasady żywienia podręcznik część 2 - dorota czerwińska jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:

Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Zasady żywienia podręcznik część 2 - dorota czerwińska (sklep TaniaKsiazka.pl)

60,41 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
  • Informacje na temat dostępności produktów i obowiązujących cen wykorzystane w klasyfikacji są zczytywane prawie natychmiast.

Pełny opis produktu

Podręcznik dedykowany do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).

Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej pożywienia, wartości odżywczych artykułów spożywczych, wpływów procesów technologicznych na wartość odżywczą towarów spożywczych, przechowywania żywności i jego wpływu na wartość odżywczą, utrwalania żywności, wzbogacania żywności, żywności ergonomicznej, komfortowej i dietetycznych środków spożywczych, organizmów genetycznie modyfikowanych, zasad znakowania żywności, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, planowania jadłospisów, zaleceń żywieniowych dla przeróżnych grup ludności, podstaw żywienia dietetycznego, żywienia w zakładach gastronomicznych, zachowań żywieniowych i ich wpływu na zdrowie, alternatywnych sposobów odżywiania się, instytucji zajmujących się problematyką żywienia.

Podtytuł: Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1
ISBN: 9788302150449
Kod paskowy: 9788302150449
Autorzy: Czerwińska Dorota
Wydanie: 1
Rok wydania: 2015
Kod wydawcy: 20321
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 232
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 17.0x24.5cm
Głębokość (mm): 9
Waga: 0.35
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka

Parametry

ISBN

9788302150449

Oprawa

Miękka

Autor

Dorota czerwińska

Wydawnictwo

Wsip

Ilość stron

232

Rok wydania

2015

Kategoria

Podręczniki

Producent

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Opinia użytkowników

-

Opinie oraz Recenzje

Leszek T.
Leszek T.
19.09.2024
Każda przesłana opinia klienta ma dla naszych odwiedzających ogromne znaczenie
Jeżeli miałeś szansę skorzystać z pokazywanego produktu Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Zasady żywienia podręcznik część 2 - dorota czerwińska podziel się z innymi swoją subiektywną opinią. Napisz jakie są Twoje odczucia z użytkowania, czy jesteś zadowolony oraz czy relacja ceny do jakości jest satysfakcjonująca.

Dodaj opinię lub recenzję

Powiązane

Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Pracownia hotelarska Kwalifikacja T.12 Praktyczna nauka zawodu
Ćwiczenia poręczne skierowane do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizują treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Działalność gospodarcza w gastronomii. gastronomia. podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. tom iii. szkoły ponadgimnazjalne
Podręcznik skierowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Ergonomiczne warunki pracy. podręcznik do nauki zawodu bhp. kwalifikacja z.13.2 Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji Z.13...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Repetytorium i testy egz. technik żywienia t.15,510KS (7392666)
Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Powiadamia treści, które uczeń powinien...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Fizyka lo. zbiór zadań część 2. zakres rozszerzony. z fizyką w przyszłość
Zbiór jest kontynuacją części pierwszej, realizuje wymogi ogólne i szczegółowe podstawy programowej z zakresu rozszerzonego. Zamieszczone...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Motive – deutsch neu. język niemiecki. podręcznik. część 3. zakres podstawowy i rozszerzony. kurs dla kontynuujących naukę (z cd audio). szkoły ponadgimnazjalne,510KS
cykl Motive – Deutsch Neu składa się z czterech części, jest przeznaczony dla uczniów kontynuujących naukę języka niemieckiego po gimnazjum...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Bhp w branży hotelarskiej. efekty kształcenia wspólne dla branży Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach z branży hotelarskiej.Ta publikacja to ilustrowane kompendium wiedzy na temat...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz, a także technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Repetytorium i testy egzaminazyjne. egzamin zawodowy. kelner. kwalifikacja t.10
Repetytorium przygotowuje do egzaminu z kwalifikacji T.10. W zawodzie kelner. Pomaga powtórzyć najważniejsze wiadomości, sygnalizuje treści,...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Zasady żywienia podręcznik część 2 - dorota czerwińska
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Szkoła na tak! karty ćwiczeń. edukacja wczesnoszkolna. klasa 1. część 4 Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne
Dzięki różnorodnym poleceniom, karty ćwiczeń rozwijają umiejętność pisania, czytania ze zrozumieniem i koordynację wizualnie-słuchowo-ruchową....
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Prowadzenie działalności gospodarczej w branży samochodowej
Podręcznik realizujący efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów branży samochodowej w zakresie PDG (Podejmowanie i prowadzenie...
Wybrane dla Ciebie
Rekomendacja
Mikrokosmos wiersza Impuls
Do sklepu Szczegóły

Mikrokosmos wiersza Impuls

14,59 zł
Mikrokosmos wiersza. Interpretacje poezji współczesnej to książka o polskiej poezji XX i XXI wieku. Jej bohaterami nie są poeci ani style...
Rekomendacja
Bugs team 2 story cards Macmillan
Do sklepu Szczegóły

Bugs team 2 story cards Macmillan

83,60 zł
Bugs Team to bestsellerowa seria podręczników autorstwa Carol Read, przeznaczona dla klas 03. Sympatyczni bohaterowie zapraszają niewiele...
Rekomendacja
Turecki Kurs podstawowy (CD w komplecie)
Do sklepu Szczegóły

Turecki Kurs podstawowy (CD w komplecie)

21,81 zł
TURECKI KURS PODSTAWOWY Turecki Kurs podstawowy przeznaczony jest dla osób początkujących, i wszelkich, którzy chcą momentalnie i samodzielnie...
Rekomendacja
Między linearnością a klikaniem Impuls
Do sklepu Szczegóły

Między linearnością a klikaniem Impuls

47,03 zł
Czym jest uczenie się człowieka? Dlaczego ludzie uczą się w różny sposób? Czy sytuacja społeczna może kształtować podejścia do uczenia się?...
Rekomendacja
Exercices D`oral En Contexte Niveau Intermadiaire Podręcznik Ucznia
Exercices d'oral en contexte niveau intermediaire Podręcznik ucznia przeciętniezaawansowanego do nauki języka francuskiego.
Rekomendacja
Technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik...
Rekomendacja
Wydawnictwo naukowe umk Zabawa, święto, profanacja: potencjał kulturotwórczy zabawy w kulturze współczesnej. studium socjokulturowe zabawy komiksem
Prezentowana monografia naukowa przedstawia niezwykle ważny i aktualny problem kondycji zabawy w kulturze współczesnej na trzech zasadniczych...
Rekomendacja
Gdańskie wydawnictwo oświatowe gwo Historia. zadania maturalne dla liceum i technikum
Jak ćwiczyć umiejętności niezbędne na maturze?Jakiego rodzaju poleceń można się na niej spodziewać?Czy poziom powiększony jest nad wyraz...
Rekomendacja
Wesoła ortografia. Wiersze dla dzieci - Dorota Strzemińska-Więckowiak,276KS (4978351)
Ortograficzne zasady nie z łatwością wchodzą do głowy,bez dwóch zdań pomoże ci w tym ta oto książeczka. Poczytaj o Krzysiu i Katarzynie,...
Rekomendacja
Problemy edukacji, rehabilitacji i socjalizacji osób niepełnosprawnych, t. 10
Tytuł Problemy edukacji, rehabilitacji i socjalizacji osób niepełnosprawnych, t. 10 Podtytuł Edukacja jako proces socjalizacji osób niepełnosprawnych...
Rekomendacja
Spaeth george l., danesh-meyer helen v., goldberg ivan Chirurgia okulistyczna w.2016
Chirurgia okulistyczna to podręcznik opracowany przez międzynarodową grupę znanych i szanowanych ekspertów. W książce przedstawiono najnowsze...
Rekomendacja
Sosnowski remigiusz Polityka imigracyjna izraela
Do sklepu Szczegóły

Sosnowski remigiusz Polityka imigracyjna izraela

22,80 zł
Książka jest wielowątkowym przeglądem zagadnień związanych z polityką imigracyjną Izraela, opisującym zarówno działania samego państwa,...