Zdjęcia Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych/Kucharz Część 1, 85605602510KS (7290772)

Podręczniki

Dostępność: Do kupienia

Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych/Kucharz Część 1,510KS (7290772) (Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne)

Do kupienia w: Sklep TaniaKsiazka.pl Marka: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
64,80 zł
Idź do sklepuSuper oferta

Skrócony opis produktu

Podręcznik pomaga zdobyć wiedzę i opanować umiejętności wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodzie. Stanowią one podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług...

Sugerowany wporownywarce towar Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych/Kucharz Część 1, 85605602510KS (7290772) można nabyć w TaniaKsiazka.pl w okazyjnej cenie wynoszącej 64,80 zł. Oferta ta jest wynikiem szerokiej analizy kilkuset sklepów i hurtowni w internecie.

Podstawowe cechy

ISBN

9788302167812

Oprawa

Miękka

Sprawdź promocyjne oferty na Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych/Kucharz Część 1, 85605602510KS (7290772)

Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych/Kucharz Część 1, 85605602510KS (7290772) jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:

Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych/Kucharz Część 1, 85605602510KS (7290772) (sklep TaniaKsiazka.pl)

64,80 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
  • Informacje na temat aktualnych cen i dostępności produktów użyte w naszym zestawieniu synchronizowane są niemal w czasie rzeczywistym.

Pełny opis produktu

Podręcznik pomaga zdobyć wiedzę i opanować umiejętności wyróznione w Podstawie kształcenia w zawodzie. Stanowią one podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych.

Publikacja koncentruje się na takich efektach kształcenia jak: racjonalne gospodarowanie bezkompromisowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i maszyn w zakładach gastronomicznych, progresywnanie zgodnie z instrukcjami obsługi.

Dla przyszłych kucharzy i techników żywienia nad wyraz przydatne będą wzory dokumentacji zgodnej z systemem HACCP stosowanej w zakładach gastronomicznych. Atutem publikacji jest też bogaty materiał uzupełniający, którego znajomość będzie pomocna podczas egzaminu ergonomicznego.

Rysunki ułatwiają zrozumienie trudniejszych zagadnień i prezentują oznaczenia stosowane w gastronomii.

Parametry

ISBN

9788302167812

Oprawa

Miękka

Autor

Anna kmiołek-gizara

Wydawnictwo

Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne

Ilość stron

168

Rok wydania

2017

Poziom nauczania

Szkoła średnia

Kategoria

Podręczniki

Producent

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Opinia użytkowników

-

Opinie oraz Recenzje

Zenon M.
Zenon M.
28.12.2024
Nadesłana przez Ciebie opinia może pomóc innym odwiedzającym
Jeżeli miałeś sposobność korzystać z oferowanego Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych/Kucharz Część 1, 85605602510KS (7290772) prześlij swoją opinię. Wskaż jakie są Twoje z korzystania, czy jesteś usatysfakcjonowany z produktu, a także czy relacja jakość / cena jest na satysfakcjonującym poziomie.

Dodaj opinię lub recenzję

Powiązane

Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Procesy technologiczne w gastronomii. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. zeszyt ćwiczeń. część 1, 71482A02679KS
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia najróżniejsze typy procesów...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Pracownia urządzeń techniki komputerowej. technik informatyk. kwalifikacja e.12. praktyczna nauka zawodu. szkoły ponadgimnazjalne
Publikacja asygnowana do poręcznej nauki zawodu technik informatyk w zakresie kwalifikacji E.12 (Montaż i eksploatacja komputerów osobistych...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Pracownia hotelarska Kwalifikacja T.12 Praktyczna nauka zawodu
Ćwiczenia poręczne skierowane do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizują treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Bhp w branży hotelarskiej. efekty kształcenia wspólne dla branży Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach z branży hotelarskiej.Ta publikacja to ilustrowane kompendium wiedzy na temat...
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Kak raz 2. język rosyjski. liceum i technikum. zeszyt ćwiczeń
Zeszyt ćwiczeń Kak raz 2 mieści zadania utrwalające materiał omówionyw podręczniku.Każdej stronie książki odpowiada strona w zeszycie ćwiczeń,...
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Chemia bez tajemnic. szkoła podstawowa klasa 7. podręcznik
Podręcznik Chemia bez tajemnic. Szkoła podstawowa klasa 7 powstał z myślą o współczesnych uczniach i nauczycielach. Merytorycznie, dokładnie,na...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Fizyka lo. zbiór zadań część 2. zakres rozszerzony. z fizyką w przyszłość
Zbiór jest kontynuacją części pierwszej, realizuje wymogi ogólne i szczegółowe podstawy programowej z zakresu rozszerzonego. Zamieszczone...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Szkoła na TAK! Karty ćwiczeń. Edukacja wczesnoszkolna. Klasa 1. Część 3
Dzięki zróżnicowanym poleceniom, karty ćwiczeń rozwijają umiejętność pisania, czytania ze zrozumieniem, a także koordynację wizualnie-słuchowo-ruchową.Pozwalają...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Motive – deutsch neu. język niemiecki. podręcznik. część 3. zakres podstawowy i rozszerzony. kurs dla kontynuujących naukę (z cd audio). szkoły ponadgimnazjalne,510KS
cykl Motive – Deutsch Neu składa się z czterech części, jest przeznaczony dla uczniów kontynuujących naukę języka niemieckiego po gimnazjum...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Stylizacja. tom 2. organizacja salonu fryzjerskiego. technik usług fryzjerskich. kwalifikacja a.23. podręcznik,510KS (2594893)
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik usług fryzjerskich. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.23 (Projektowanie...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Echo Klasa 7. Język Rosyjski. Podręcznik Wieloletni + CD BEZPŁATNY ODBIÓR W KSIĘGARNIACH
Podręcznik składa się z siedmiu rozdziałów, które wprowadzają i pomagają utrwalić słownictwo opisane w nowej podstawie programowej. Każdy...
Rekomendacja
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Chemia bez tajemnic. szkoła podstawowa klasa 7. zeszyt ćwiczeń
Nowy zeszyt ćwiczeń jest w pełni skorelowany z podręcznikiem. Posiada zadania o rozmaitej formie i przeróżnym stopniu trudności. Skrupulatne...
Wybrane dla Ciebie
Rekomendacja
Aspra Rola prezydencji w radzie unii europejskiej na przykładzie polityki rozszerzeniowej ue
Opracowanie ma charakter prekursorski i oryginalny ze względu na przedmiot badań, a także jego ujęcie. Prezydencja rotacyjna była realizowana...
Rekomendacja
Wędrując ku dorosłości SP 5 ćw NPP 2018 RUBIKON - Praca zbiorowa,266KS
Ćwiczenia do wychowania do życia w rodzinie dla klasy 5 SP do Nowej Podstawy Programowej. Spis treści 1. Gdzie dom, tam serce twoje 2. Rodzina...
Rekomendacja
Hyk wojciech, stojek zbigniew Analiza statystyczna w laboratorium badawczym
Tytuł Analiza statystyczna w laboratorium badawczym Autorzy Wojciech Hyk, Zbigniew Stojek Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN...
Rekomendacja
Kaligrafia zeszyt 1 - agnieszka kamińska Dragon
Do sklepu Szczegóły

Kaligrafia zeszyt 1 - agnieszka kamińska Dragon

11,50 zł
Nauka pisania nie musi być nudna! Zeszyt utrwala znajomość liter, uczy samodzielności, typowo jednak kształci charakter pisma. Stanowi nieprzeciętne...
Rekomendacja
Literki. pierwszy zeszyt
Do sklepu Szczegóły

Literki. pierwszy zeszyt

6,50 zł
KSIĄŻECZKA EDUKACYJNA dedykowana dla przedszkolaków. Przyjazne ilustracje nakłaniają do nauki PISANIA. Barwne NAKLEJKI do kompletowania,...
Rekomendacja
Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik
Do sklepu Szczegóły

Word 2010 PL. Ilustrowany przewodnik

22,90 zł
Pobierz dodatkowy rozdział do książki! >> Odkryj magiczny świat Worda 2010 Jak prędko opracować i wydrukować efektowne dokumenty tekstowe?Jak...
Rekomendacja
Career Paths-Accounting Student's Book Digibook - Taylor John, Peltier Stephen
Accounting z kolekcji Career Paths to publikacja asygnowana dla osób przygotowujących się do pracy lub zawodowo zajmujących się księgowością,...
Rekomendacja
Zakaz publikacji w prasie danych osobowych i wizerunków osób publicznych podejrzanych lub oskarżonyc,970KS
Czarna opaska na oczach, imię i pierwsza litera nazwiska, a obok tego informacja o zajmowanym stanowisku, realizowanym zawodzie czy innych...
Rekomendacja
Podstawy fizyki atomu Pwn wydawnictwo
Do sklepu Szczegóły

Podstawy fizyki atomu Pwn wydawnictwo

89,61 zł
Tytuł Podstawy fizyki atomu Autor Zofia Leś Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN ISBN 978-83-01-18014-0 Rok wydania 2015 Warszawa...
Rekomendacja
Podstawy matematyki ubezpieczeń na życie,100KS (8892167)
Tytuł Podstawy matematyki ubezpieczeń na życie Autorzy Bartłomiej Błaszczyszyn, Tomasz Rolski Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe...
Rekomendacja
Ćwiczenia w pisaniu. Kaligrafia. Język polski
Do sklepu Szczegóły

Ćwiczenia w pisaniu. Kaligrafia. Język polski

5,90 zł
Zeszyt ćwiczeń w pisaniu rekomendowany poprzez nauczycieli i pedagogów do domowej pracy rodziców z dzieckiem, a także do zajęć wyrównawczych,...
Rekomendacja
Nabycie przedsiębiorstwa będącego przedmiotem zapisu windykacyjnego. Aspekty materialno- i proceduralnoprawne
Stwierdzenie nabycia przedsiębiorstwa będącego przedmiotem zapisu windykacyjnego może wytwarzać trudności w praktyce, dlatego w publikacji...