"Kolejna bestsellerowa książka autorki „Odżywiania według Pięciu Przemian”
Wywodząca się z medycyny chińskiej tradycja odżywiania według Pięciu Przemian to metoda, dzięki której każdy posiłek jest sycący, dostarcza organizmowi potrzebnych składników i utrzymuje go w perfekcyjnej harmonii. Po zapoznaniu się z jej podstawowymi założeniami metoda ta okazuje się także prosta i instynktowna. Gotując zgodnie z zasadami Przemiany Wody, Ziemi, Metalu, Drzewa i Ognia, zapewnisz sobie i swej rodzinie zdrowie i równowagę!
W tej książce wynajdziesz podstawowe zasady gotowania według Pięciu Przemian i 200 przepisów na pyszne dania, z których niemało przygotujesz w mniej aniżeli 30 minut! Odkryjesz wśród nich smaczne i zdrowe potrawy mięsne i wegetariańskie, słodkie i pikantne śniadania, desery, domowe wypieki i napoje. Przy każdym przepisie wynajdziesz także wyznaczonia zdrowotne.
Wsłuchaj się w swoje potrzeby i wykorzystaj przepisy z tej wyjątkowej książki kucharskiej, żeby wzmocnić swój fizyczny dobrostan i polepszyć samopoczucie, a wszystko to w zgodzie z naturalnym cyklem pór roku i w harmonii energetycznej.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy."