Zdjęcia Polskie jabłka. Królewskie jabłka w polskiej kuchni - charakterystyka, przepisy, porady
Kuchnia, przepisy kulinarne
Dostępność:Do kupienia
Polskie jabłka. Królewskie jabłka w polskiej kuchni - charakterystyka, przepisy, porady
Do kupienia w:
31,79 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Czy wiesz, jakie skarby czekają na ciebie w polskich sadach? „Cudze chwalicie, swego nie znacie" - to stare powiedzenie doskonale oddaje nasz stosunek do jabł...
Prezentowany wporownywarce produkt Polskie jabłka. Królewskie jabłka w polskiej kuchni - charakterystyka, przepisy, porady kupisz w Empik w niezwykle atrakcyjnej cenie wynoszącej 31,79 zł. Oferta ta jest wynikiem szerokiego porównania setek sklepów i hurtowni w internecie.
Podstawowe cechy
ISBN
9788381471794
Autor
Szmyd jan
Sprawdź promocyjne oferty na Polskie jabłka. Królewskie jabłka w polskiej kuchni - charakterystyka, przepisy, porady
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Polskie jabłka. Królewskie jabłka w polskiej kuchni - charakterystyka, przepisy, porady jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Polskie jabłka. Królewskie jabłka w polskiej kuchni - charakterystyka, przepisy, porady (sklep Empik)
31,79 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane na temat dostępności produktu i aktualnych cen zastosowane w naszym zestawieniu synchronizowane są niemal bez opóźnień.
Pełny opis produktu
Czy wiesz, jakie skarby czekają na ciebie w polskich sadach? „Cudze chwalicie, swojego nie znacie" - to stare powiedzenie wspaniale oddaje nasz stosunek do jabł...
Parametry
ISBN
9788381471794
Autor
Szmyd jan
Kategoria
Kuchnia, przepisy kulinarne
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Barbara A.
20.05.2024
Czy możesz podać nam opinię i recenzję na temat produktu **producer
Jeśli korzystać z pokazywanego produktu Polskie jabłka. Królewskie jabłka w polskiej kuchni - charakterystyka, przepisy, porady wyślij do nas opinię. Powiedz jakie są Twoje wrażenia z użytkoania, czy nie żałujesz zakupu produktu oraz czy relacja cena / jakość jest dla Ciebie wystarczająca.
Tytuł Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu Autorzy Henryk Gertig, Juliusz Przysławski Język polski Wydawnictwo PZWL ISBN 978-83-200-3603-9...