Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę przystępne. Raz w tygodniu warto kupić większą liczba podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je poprzez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów przekazanych w książce.
Wystarczą niepokaźne zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie! Odbiorcy: osoby zapracowane, które chcą zaoszczędzić czas, a także pieniądze, wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie.
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: mieści metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas, przybliża organizację przygotowania podstawowych części potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia, zawarte w książce przepisy są nietrudne, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które namawiają do rodzinnych posiłków.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.