JAJKA I SERY, CZYLI najlepszE OMLETY, ZAPIEKANKI, SAŁATKI. KANON konwencjonalnEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W linii,,Kanon konwencjonalnej Kuchni Polskiej" demonstrujemy najlepsze, najmocniej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i rekomendowane przez Hannę Szymanderską.
Niektóre wspaniale znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. W tomie "Jajka i sery" znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i mnóstwo innych.
Kanon konwencjonalnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana kolekcja książek z najlepszymi, najmocniej specyficznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni klasycznej, polecanymi poprzez Hannę Szymanderską.
Ponad 80 pięknie ilustrowanych przepisów to wspaniałe źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny oraz niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu. Informacje technologiczne: Autor: HANNA SZYMANDERSKA Oprawa: twarda Rok wydania: 2010,Stron: 120 wymiary (mm): 225x245