Zdjęcia Kuchnia na co dzień i od święta. Wieprzowina
Kuchnia, przepisy kulinarne
Dostępność:Do kupienia
Kuchnia na co dzień i od święta. Wieprzowina
Do kupienia w:
26,71 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Untitled documentWieprzowina to nie tylko pieczony schab czy kotlet schabowy. Z korzystnie przyrządzonej wieprzowiny przygotujesz pyszny rutynowy obiad lub wykwintne potrawy na nieszablonowe...
Prezentowany produkt Kuchnia na co dzień i od święta. Wieprzowina jest dostępny w Bee.pl w naprawdę promocyjnej cenie 26,71 zł. Oferta ta jest rezultatem zbiorczych porównan ogromnej liczby sklepów oraz hurtowni online.
Podstawowe cechy
Sprawdź promocyjne oferty na Kuchnia na co dzień i od święta. Wieprzowina
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Kuchnia na co dzień i od święta. Wieprzowina jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Kuchnia na co dzień i od święta. Wieprzowina (sklep Bee.pl)
26,71 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Informacje na temat zmian cen i dostępności produktów wykorzystane w powyższym zestawieniu są pobierane praktycznie natychmiast.
Pełny opis produktu
Untitled documentWieprzowina to nie tylko pieczony schab czy kotlet schabowy. Z prawidłowo przyrządzonej wieprzowiny przygotujesz pyszny powszedni obiad albo gustowne potrawy na nieszablonowe okazje.W książce odnajdziesz jednocześnie klasyczne przepisy, jak i świeże, lecz wypróbowane pomysły.Autorka o...
Parametry
Kategoria
Kuchnia, przepisy kulinarne
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Jerzy P.
20.05.2024
Czy chcesz wysłać nam opinię na temat produktu
Jeżeli tylko skorzystać z prezentowanego Kuchnia na co dzień i od święta. Wieprzowina podziel się z odwiedzającymi swoją subiektywną opinią i oceną. Powiedz jakie są Twoje z użytkowania, czy możesz zarekomendować produkt, a także czy relacja cena / jakość jest dobra.
Tytuł Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu Autorzy Henryk Gertig, Juliusz Przysławski Język polski Wydawnictwo PZWL ISBN 978-83-200-3603-9...