Zdjęcia Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Kuchnia, przepisy kulinarne
Dostępność:Brak produktu
Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Marka: 9788375413328
Cena niedostępna
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej kolekcji programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2...
Podstawowe cechy
Sprawdź promocyjne oferty na Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Informacje o obowiązujących cenach i dostępności towaru zastosowane w prezentowanej klasyfikacji pobierane są w zasadzie natychmiast.
Pełny opis produktu
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej linii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2...
Parametry
Kategoria
Kuchnia, przepisy kulinarne
Producent
9788375413328
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Bogdan T.
22.12.2024
Przesłana przez Ciebie opinia może pomóc innym odwiedzającym
Jeśli tylko udało Ci się skorzystać z pokazywanego produktu Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa wyślij do nas swoją opinię. Napisz jakie są Twoje z użytkoania, czy jesteś zadowolony oraz czy relacja cena / jakość jest na dobrym poziomie.