SONKO Ryż basmatiSONKO Ryż basmati, o długich, śnieżnobiałych ziarnach, to klejnot kuchni, uznawany za najszlachetniejszą odmianę ryżu. Jest on uprawiany u podnóży majestatycznych Himalajów, gdzie klimat i gleba sprzyjają wyjątkowemu smakowi i aromatowi tego unikatowego ziarna.Ryż basmati SONKO to synonim szlachetnej elegancji na Twoim stole. Jego długie ziarna po ugotowaniu zachowują nieporównaną lekkość i delikatność, co powoduje, że jest nadzwyczajnym wyborem do rozmaitych potraw. Jego neutralny smak stanowi wspaniałą bazę dla dań kuchni indyjskiej, orientalnej, a także wszystkich dań mięsnych, warzywnych czy rybnych.Przekonaj się o niepowtarzalności ryżu basmati SONKO, który nie tylko olśni Cię wyjątkowym smakiem, lecz także wyeksponuje prestiżowe momenty w trakcie eleganckich obiadów czy romantycznych kolacji. Zawarte w nim długie ziarna to nie tylko estetyka na talerzu, ale także gwarancja satysfakcji podczas każdego posiłku.SONKO RYŻ BASMATI – połączenie tradycji, szlachetności i wyrafinowanego smaku na najwyższym poziomie. Spraw sobie przyjemność kulinarnej podróży do serca Himalajów, sięgając po tę najwyższej jakości odmianę ryżu basmati.