To genialna alternatywa dla grzanego wina! Trochę zimowych przypraw, szczypta chilli i dreszcze bez dwóch zdań znikną już po pierwszym łyku! Dlaczego nie dodać przy tym odrobiny rumu? lub, jeśli masz ochotę na coś pikantnego w cieplejszych miesiącach, spróbuj zmieszać ten napój z lodem.Przygotowanie: do szklanki o obszerności 250 ml dodaj około 25 g kakao, następnie wymieszać z ciepłym mlekiem (~75°C). Nie mieszaj tego kakao z wodą. Nie przepadasz za nabiałem?.. W takim razie zastąp je napojem roślinnym, np. Mlekiem sojowym lub migdałowym.Becks cocoas, wytwarzane w Niemczech są znane i uznane na całym świecie ze względu na wyjątkową jakość. Do produkcji napojów kakaowych Becks używa wyłącznie najwyższej jakości kakao, cukru trzcinowego albo kokosowego, różnych przypraw i naturalnych aromatów. Ziarna kakowca w produktach Becks pochodzą wyłącznie z certyfikowanych gospodarstw naturalnych, które w dodatku uczestniczą w programie Fair Trade. Do uprawy kakaowców używa się wyłącznie organicznych nawozów. Elementy: kakao*, cukier trzcinowy*, cynamon*, goździki*, gałka muszkatołowa*, ziele angielskie*, kardamon*, imbir*, pieprz cayenne*, sól morska*.*Z certyfikowanych pozaeuropejskich gospodarstw naturalnych: certyfikowane zgodnie z DE-ÖKO-001Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.