Z standardowym aromatem wanilii i mleka, uznanym poprzez wszystkich posiadaczy słodkich łakoci, ta biała czekolada jest nieco inna, bo ozdobiona barwnymi orzechami i jagodami. Słodka, słona, kwaśna i... Ładna - to wszystko odnajdziesz w jednej, ręcznie robionej tabliczce. Spodoba się ona jednocześnie koneserom czekolady, jak i ciekawskim degustatorom. Producenci tej czekolady - rodzina Laurence - założyli swoją producenta w 1922 roku, w greckim mieście Saloniki. Od trzech pokoleń tworzą tam swoje słodkie arcydzieła. Dzięki osobistemu doborowi każdego składnika i przyprawy użytej do produkcji, rodzina Laurence utrzymuje najwyższy poziom jakości i smaku.A tak przy okazji, czy wiesz, że kraje, w których spożycie czekolady jest wyższe, mają tendencję do produkowania pokaźniejszej liczby laureatów Nagrody Nobla? Zapomnij więc o poczuciu winy i ciesz się każdym kawałkiem!składniki: biała czekolada (sucha masa mleczna 22,8%): cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, żurawina (8%) żurawina, olej roślinny (olej słonecznikowy)], orzechy pistacjowe (4%), migdały (3%), emulgator: lecytyna sojowa, aromaty: wanilina. Może zawierać niewielkie ilości: siarczynów, glutenu, mleka, jaj, soi, sezamu, orzeszków ziemnych, orzechów.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 18 °C.