Tarta biszkoptowa z białą czekoladą, truskawkami i borówkami, wyśmienita na te słodkie odpusty. Producenci tej czekolady - rodzina Laurence - założyli swoją producenta w 1922 roku w greckim mieście Saloniki. Od trzech pokoleń tworzą tam swoje słodkie arcydzieła. Wybierając osobiście każdy komponent i przyprawę użytą do produkcji, rodzina Laurence utrzymuje najwyższy poziom jakości i smaku.komponenty: tarta (54%) [mąka pszenna (gluten), oleje i tłuszcze roślinne (częściowo uwodorniony olej z nasion bawełny, częściowo uwodorniony olej słonecznikowy, częściowo uwodorniony olej palmowy), jaja, cukier, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu, kwas: kwas cytrynowy, barwniki: b-karoten, aromat: wanilina], biała czekolada (sucha masa mleczna 22. 8%) (17%) [cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromaty: naturalny aromat waniliowy], cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, słonecznikowy, shea, rzepakowy), odtłuszczone mleko w proszku, borówki (3%) [borówki, koncentrat soku jabłkowego], liofilizowane truskawki (0,5%). Może zawierać małe ilości: siarczynów, glutenu, mleka, jaj, soi, sezamu, orzeszków ziemnych, orzechów. Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 18°C.