HCM 510, Urządzenie do podgrzewana czekolady z systemem Bain-Marie. Elektryczne podgrzewanie z ręczną regulacją temperatury, zabezpieczeniem przed brakiem cieczy, wskaźnikiem poziomu cieczy, niekapiącym kranikiem i mieszadłem samoczynnym.
Nie wymaga podłączenia do sieci wodociągowej. Atuty, spora ilośc gorącej czekolady (10 l.) prędko i w stosownej temperaturze, Sterowany termostat do ustawiania żądanej temperatury, System Bain-Marie zabezpieczające przed przypalaniem i przywieraniem, Poziom wody w systemie Bain-Marie jest widoczny poprzez wskaźnik, automatyczne, magnetyczne mieszadło, --//--, Charakterystyka, Kolor, Srebro, rodzaj napoju, Czekolada, mleko, Materiały, Materiał, Stal nierdzewna, pojemność, objętość (L), 10, pojemność pojemników, 10 l, Zasilanie i moc, Zasilanie, Elektryczne, Napięcie, 230V, Moc elektryczna (kW), 2,85, wymiary, Średnica (mm), 290, Wysokość (mm), 438