Połączenie lawendy z czekoladą deserową olśni koneserów słodyczy. Finezyjny, kwiatowy aromat jest widocznie wyczuwalny już od pierwszej chwili.
Dlaczego belgijska czekolada uważana jest poprzez wielu za najlepszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to z reguły stanowczo długa, bogata i barwna tradycja, a także działająca w służbie tej tradycji technika.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i naturalnych elementów z znakomitą masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, różne orzechy i inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niespotykany wcześniej smak, uwydatniając jednocześnie wszystkie jej zalety.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, lecz stawia również na innowacyjność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!