Ręcznie robiony batonik z ciemnej czekolady z cudownie pysznymi migdałami i borówkami. Żaden miłośnik gorzkiej czekolady nie przejdzie obojętnie obok tego pysznego i zdrowego połączenia. Producenci tej czekolady - rodzina Laurence - założyli swoją firmę w 1922 roku, w greckim mieście Saloniki. Od trzech pokoleń tworzą tam swoje słodkie arcydzieła. Dzięki osobistemu doborowi każdego składnika i przyprawy użytej do produkcji, rodzina Laurence utrzymuje najwyższy poziom jakości i smaku.A tak przy okazji, czy wiesz, że kraje, w których spożycie czekolady jest wyższe, posiadają tendencję do produkowania większej liczby laureatów Nagrody Nobla? Zapomnij więc o poczuciu winy i ciesz się kawałkiem!składniki: ciemna czekolada couverture (sucha masa kakaowa 61,5%): masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, migdały (10%), borówka amerykańska (7%) (borówki, koncentrat soku jabłkowego), emulgator: lecytyna sojowa, aromaty: wanilina. Może zawierać małe ilości: siarczynów, glutenu, mleka, jaj, soi, sezamu, orzeszków ziemnych, orzechów.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 18 °C.