BIO orzechy nerkowca BadaPak posiadają lekko słodkawy, maślany smak. Są wyjątkowo miękkie. Najlepiej spożywać je na minimalistycznie jako przekąskę. BIO orzechy nerkowca BadaPak można dodawać do musli, jogurtu czy porannej owsianki. Znakomicie będą dopełniać smak dań głównych, makaronów i sałatek. Można pokusić się o samodzielne przygotowanie z nich masła orzechowego.
Nerkowce pochodzą z tropikalnego drzewa jakim jest nanercz zachodni. Rosną one głownie w obszarach tropikalnych Ameryki Południowej. Uprawiane są też w Tajlandii, Indiach, Wietnamie, a także Afryce Środkowej.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane na dodatek sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten oraz produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie towaru są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
marka stara się aktualizować na bieżąco wszystkie dane zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie artykułu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak jeszcze mogą być danymi literaturowymi.