Rękawy cukiernicze / szpatułka / wałek do ciasta Ernesto® Opis towaru pakiet rękawów cukierniczych: do dekorowania babeczek i tortów oraz do przygotowywania makaroników 1 zmywalny rękaw cukierniczy produkowany z powlekanej bawełny 1 adapter do nieskomplikowanej wymiany tylek z zewnątrz 5 tylek ze stali rdzoodpornej można myć w zmywarce do naczyń 7 składników szpatułka: do równomiernego rozprowadzania lukru, śmietany i kremów z wygrawerowaną skalą można myć w zmywarce do naczyń wałek do ciasta: do równomiernego rozwałkowania wyrabianego ciasta wyjątkowo gładka powierzchnia Materiał pakiet rękawów cukierniczych: rękaw cukierniczy: bawełna adapter: tworzywo sztuczne tylki: stal nierdzewna szpatułka: rączka: tworzywo sztuczne paleta: stal nierdzewna wałek do ciasta: stal szlachetna wymiary zestaw rękawów cukierniczych: rękaw: ok.
32 x 18 cm adapter: ok. 4 x 6,4 cm tylka wielka okrągła: ok. 3 x 4,5 cm tylka w profilu gwiazdy otwarta: ok. 3 x 4,8 cm tylka ząbkowana: ok. 3 x 4,1 cm tylka w zarysie gwiazdy zamknięta: ok. 3 x 4,2 cm tylka na wpół ząbkowana: ok.
2,5 x 3,5 cm łopatka: ok. 38 x 3,6 cm (dł. X szer.) wałek do ciasta: ok. 5 x 44 cm (Ø x dł.) Waga pakiet rękawów cukierniczych: ok. 88,5 g szpatułka: ok. 114 g wałek do ciasta: ok. 282 g