Rękawy cukiernicze / szpatułka / wałek do ciasta Ernesto® Opis produktu komplet rękawów cukierniczych: do dekorowania babeczek i tortów, a także do przygotowywania makaroników 1 zmywalny rękaw cukierniczy stworzony z powlekanej bawełny 1 adapter do nieskomplikowanej zamiany tylek z zewnątrz 5 tylek ze stali nierdzewnej można myć w zmywarce do naczyń 7 elementów szpatułka: do równomiernego rozprowadzania lukru, śmietany i kremów z wygrawerowaną skalą można myć w zmywarce do naczyń wałek do ciasta: do równomiernego rozwałkowania wyrabianego ciasta wyjątkowo gładka powierzchnia Materiał pakiet rękawów cukierniczych: rękaw cukierniczy: bawełna adapter: tworzywo nienaturalne tylki: stal nierdzewna szpatułka: rączka: tworzywo nienaturalne paleta: stal nierdzewna wałek do ciasta: stal szlachetna rozmiary komplet rękawów cukierniczych: rękaw: ok.
32 x 18 cm adapter: ok. 4 x 6,4 cm tylka szeroka okrągła: ok. 3 x 4,5 cm tylka w profilu gwiazdy otwarta: ok. 3 x 4,8 cm tylka ząbkowana: ok. 3 x 4,1 cm tylka w profilu gwiazdy zamknięta: ok. 3 x 4,2 cm tylka na wpół ząbkowana: ok.
2,5 x 3,5 cm łopatka: ok. 38 x 3,6 cm (dł. X szer.) wałek do ciasta: ok. 5 x 44 cm (Ø x dł.) Waga zestaw rękawów cukierniczych: ok. 88,5 g szpatułka: ok. 114 g wałek do ciasta: ok. 282 g