Cztery kostki mlecznej czekolady ujawniają najistotniej nieodparte nadzienie: chrupiącą pralinę, która szanuje tradycję i nadaje jej wymiar!składniki: czekolada (49%): cukier, pełne mleko w proszku, masło kakaowe, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Kakao: min. 30%. Nadzienie (51%): cukier, pasta kakaowa, nugatyna orzechowa 12% (orzechy laskowe, cukier), tłuszcz roślinny (masło shea, olej kokosowy, olej słonecznikowy), orzechy laskowe 11%, pełne mleko w proszku, masło kakaowe, inulina, serwatka w proszku (mleko), dekstroza, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa, odtłuszczone mleko w proszku, naturalny aromat waniliowy. Może zawierać: inne orzechy, jajka i zboża zawierające gluten.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze nie wyższej niżeli 21°C.