Lekki mus o smaku likieru "Mandarine Napoléon", posypany skórką pomarańczową i oblany mleczną czekoladą... Czy może być coś udoskonalonego?elementy: cukier, mleko pełne w proszku, masło kakaowe, miazga kakaowa, substancja wypełniająca, polidekstroza, masło skoncentrowane, kandyzowana skórka pomarańczowa 6% (skórka pomarańczowa, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: dwutlenek siarki), syrop glukozowy, Mandarine Napoléon® 5% (alkohol, destylat mandarynkowy, cukier), substancja przeciwzbrylająca: izomalt, olej rzepakowy, syrop cukru inwertowanego, dekstryna, inulina, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 30%. Może zawierać inne orzechy, jaja i pszenicę (gluten).Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze nie wyższej aniżeli 21 °C.