za pomocą trzepaczki z serii Rosso producenta BALLARINI można ekspresowo wymieszać wspaniałe sosy do makaronu lub ubić białka z jajek na pyszne tiramisu.
Trzepaczka produkowana jest z wysokiej jakości silikonu i jest wytrzymała na temperaturę do 230°C. Można jej jeszcze używać do przygotowywania napojów, takich jak gorąca czekolada. Materiał, z którego została stworzona jest bezpieczny dla żywności oraz znakomity dla ochrony patelni czy naczyń przed zarysowaniami i uszkodzeniami. Dodatkowo, dzięki praktycznej konstrukcji i przeciwpoślizgowemu materiałowi bardzo dobrze posiada się w dłoni. Na końcu znajduje się również funkcjonalny zaczep do zawieszania, dzięki któremu trzepaczka może być zawsze pod ręką. Po skończonej pracy w kuchni można ją po prostu umyć w zmywarce.
Trzepaczka kuchenna producenta Ballarini wytworzona z silikonu jest nie tylko poręczna, ale także przyciąga wzrok: została zaprojektowana poprzez studio projektowe Matteo Thun i Antonio Rodrigueza w Mediolanie.Jej jasnoczerwonysprawia, iż jest to stylowy gadżet kuchenny.
atrybuty SZCZEGÓLNE