Wysoka szklanka pełna soku przyrządzonego z dojrzałych, świeżych owoców mango i pomarańczy. Natychmiast po powrocie z pierwszej wyprawy do Ameryki Południowej kupiłam porządny szklany mikser. A potem poznawałam następne cudowne smaki – w Kolumbii, Brazylii, Wenezueli, w Indiach, Tajlandii, Meksyku, na Sri Lance, na Kubie, w Tanzanii i w innych zakątkach świata. Szybko odkryłam, iż polskie owoce i warzywa doskonale nadają się do przyrządzania soków. Witaminy w najprostszej i najmocniej smacznej postaci! W tej książce wyszukasz ponad 70 rozmaitych soków i koktajl – to moje własne ulubione przepisy oraz przepisy inspirowane tradycjami egotycznych krajów. Książka została wzbogacona o nowoczesne rozwiązanie na rynku wydawniczym - aplikację TAP2C. Dzięki niej Czytelnicy mogą skorzystać z dodatkowych treści multimedialnych.