Zdjęcia Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1. Szkoła ponadgi..
Podręczniki
Dostępność:Do kupienia
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1. Szkoła ponadgi
Do kupienia w:
59,86 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usł...
Sugerowany w naszejporownywarce cen produkt Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1. Szkoła ponadgi.. dostępny jest w Empik w naprawdę promocyjnej cenie wynoszącej 59,86 zł. Oferta ta jest efektem dogłębnej analizy ogromnej ilości hurtowni i sklepów internetowych.
Podstawowe cechy
Sprawdź promocyjne oferty na Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1. Szkoła ponadgi..
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1. Szkoła ponadgi.. jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1. Szkoła ponadgi.. (sklep Empik)
59,86 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane o dostępności towaru i aktualnych cenach zastosowane w powyższej klasyfikacji są indeksowane niemal bez opóźnień.
Pełny opis produktu
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usł...
Parametry
Kategoria
Podręczniki
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Marzena E.
07.01.2025
Przesłane przez konsumentów opinie i recenzje produktu pomogą innym użytkownikom
Jeżeli udało Ci się skorzystać z prezentowanego produktu Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1. Szkoła ponadgi.. podziel się z użytkownikami recenzją i opinią. Zaakcentuj jakie są Twoje odczucia z korzystania, czy jesteś usatysfakcjonowany z produktu oraz czy relacja jakość / cena jest dla Ciebie na satysfakcjonującym poziomie.
Mach mit! 4 neu. Podręcznik do języka niemieckiego dla klasy VIIPoziom podręcznika: A2+/B1cechy podręcznika:-łagodna progresja leksykalno-gramatyczna...